Koláče:
Slivkový koláč naopak - pečený v remoske
Koláč som piekla v hliníkovej remoske, ktorá má už vyše 41 rokov. Koláčiku to na chuti vôbec neubralo.
Z každého rožka troška:
Strukoviny, krúpy, zelenina a... Uvarte si hŕstkovú polievku na 10 spôsobov
S ochladením prichádza aj čas polievkový.
Obal je dôležitý:
V plaste, tetrapaku alebo v skle. Ktoré mlieko vydrží dlhšie?
Obal, v ktorom sa mlieko nachádza, ovplyvňuje jeho trvanlivosť a kvalitu. Sú sklenené fľaše tou najsprávnejšou voľbou?
Doprajte jej vyniknúť:
Cibuľa nie je len do základu. 10 receptov, v ktorých zo šedej eminencie spravíte hviezdu kuchyne
Používame ju takmer denne, do základu polievky, omáčky či pod mäso, ktoré by bez nej stáli za figu. Sú však jedlá, v ktorých cibuľa dokáže zohrať aj oveľa dôležitejšiu úlohu.