Melónovo–uhorkový šalát s fetou
Jarmila Horváthová
príloha Varecha, 19. júla 2024
príloha Varecha, 19. júla 2024
Foto: Shutterstock
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Uhorku umyjeme a nakrájame. Odrežeme dužinu melóna od šupky a tiež nakrájame.
- 2
Fetu nakrájame na kocky, cibuľu na plátky a rozoberieme na krúžky. Rukolu umyjeme a osušíme. Všetky suroviny zmiešame vo veľkej mise.
- 3
Zmiešame balzamikový ocot, soľ, korenie, nadrobno nakrájaný cesnak a olej. Zálievku podávame k šalátu extra, primiešame ju až tesne pred konzumáciou.
Tiež Šalát:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu