Rýchla polievka z rastlinnej nátierky

ivikamjr - bez fotkyivikamjr, 23. júla 2024
Rýchla polievka z rastlinnej nátierky
Foto: ivikamjr

Nie vždy sa mi chce variť polievky a tak sme doma objavili takéto rýchle, "sáčkové" alebo skôr črievkové polievky. Stačí vám vriaca voda Zobraziť celý popisNie vždy sa mi chce variť polievky a tak sme doma objavili takéto rýchle, "sáčkové" alebo skôr črievkové polievky. Stačí vám vriaca voda a dve suroviny a polievka je na stole šupidup, ale dá sa aj vylepšovať inými surovinami.

2
porcie
5 minút
príprava

Suroviny

1 bal. (v črievku)
20 g
500 ml vriaca
Voliteľné:




Postup

  1. 1

    Dáme do hrnca 500 ml vriacej vody, do vody vytlačíme jedno črievko francúzskej nátierky (dobrá je aj mexická) a rozmiešame. Pridáme kuskus a zakryjeme pokrievkou. Chvíľku necháme odstáť, nech kuskus dôjde. Môžeme pridať čerstvé vňate, ako petržlenovú, zelerovú, prípadne pažítku. Hotovo. Nepotrebujeme ani zapínať sporák. Vyjde na dve porcie.

    Rýchla polievka z rastlinnej nátierky - obrázok 1
  2. 2

    Polievka sa dá upgrade-ovať, tak, že ju privedieme do varu a pridáme vajíčka alebo iný druh cestovín, napríklad mušličky, rezance. Varíme podľa dĺžky varenia cestovín.

    Rýchla polievka z rastlinnej nátierky - obrázok 2

Diskusia k receptu

ivikamjr
@mirop (24.7.2024 05:58)

Áno :) naša obľúbená, a hlavne rýchla. Skus a budeš prekvapený chuťou. Oveľa lepšie ako sáčkové polievky,zložením a aj chuťovo.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia