Pečené domáce zemiaky s oreganom a sušeným cesnakom
Foto: kitchenguru
Mala som domáce zemiaky, tak som nechala v šupke a pridala len trochu sušeného korenia a soľ. Nejde o to aký je zložitý recept, Zobraziť celý popisMala som domáce zemiaky, tak som nechala v šupke a pridala len trochu sušeného korenia a soľ. Nejde o to aký je zložitý recept, ale aká kvalitná je surovina :)
10 minút
príprava
príprava
18 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Zemiaky umyjeme a nakrájame na menšie kúsky, osolíme a pridáme olej a oregano a sušený cesnak. Dôkladne premiešame.
- 2
Vložíme ich do zapekacej misy vyloženej papierom na pečenie. Dáme piecť na 200 stupňov na cca 18 minút. Ja používam grilovací režim. Podávať môžeme s domácimi uhorkami.
- 2
Dobrý tip dakujem
Ďakujem za komentár