Jednoduchý čokoládový tart
Foto: frommykitchendotcom
Postup
-
1
Korpus: Maslové sušienky zomelieme v sekáčiku, pridáme roztopené maslo a pomarančovú šťavu. Všetko zmiešame a hmotu rovnomerne nanesieme do formy na tart.
- 2
Krém: Šľahačkovú smotanu vyšľaháme, ak je potrebné dodáme aj stužovač šľahačky. Do vyšľahanej smotany vsypeme nasekané napolitánky a rozdrvené maslové sušienky. Zmiešame a nanesieme na korpus.
- 3
Smotanu na polevu necháme zohriať, pridáme čokoládu a necháme ju roztopiť. Nie horúcou polevou prelejeme krém, necháme vychladnúť a následne stuhnúť v chlade najlepšie cez noc.
Tiež čokoládový tart:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu