Nepečený čokoládový tart
Nepečený čokoládový tart

Jednoduchý čokoládový tart

frommykitchendotcom - bez fotkyfrommykitchendotcom, 30. júna 2024

Suroviny

Korpus:
300 g
100 g
100 ml
Krém:
200 ml
200 g
50 g nasekané
Poleva:
150 g
100 ml




Postup

  1. 1

    Korpus: Maslové sušienky zomelieme v sekáčiku, pridáme roztopené maslo a pomarančovú šťavu. Všetko zmiešame a hmotu rovnomerne nanesieme do formy na tart.

  2. 2

    Krém: Šľahačkovú smotanu vyšľaháme, ak je potrebné dodáme aj stužovač šľahačky. Do vyšľahanej smotany vsypeme nasekané napolitánky a rozdrvené maslové sušienky. Zmiešame a nanesieme na korpus.

  3. 3

    Smotanu na polevu necháme zohriať, pridáme čokoládu a necháme ju roztopiť. Nie horúcou polevou prelejeme krém, necháme vychladnúť a následne stuhnúť v chlade najlepšie cez noc.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia