Cuketové halušky s bryndzou
Foto: tatianka2008
2
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
3 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cuketu nastrúhame a vytlačíme z nej vodu.
- 2
Pridáme 2 vajíčka, múku, štipku soli a premiešame.
- 3
Z cesta nahádžeme halušky do vriacej osolenej vody s trochou oleja a varme 2-3 minútky, kým halušky nevyplávajú na povrch.
- 4
Halušky scedíme a pridáme k nim bryndzu.
- 5
Nakrájanú slaninku opražíme na panvici s trochou oleja.
- 6
Cuketové halušky s bryndzou servírujeme s opraženou slaninou, na ozdobenie môžeme pridať aj pažítku. Dobrú chuť!
Tiež bryndzové halušky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu