Cuketové halušky s bryndzou
2
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
3 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Cuketu nastrúhame a vytlačíme z nej vodu.
- 2
 Pridáme 2 vajíčka, múku, štipku soli a premiešame.
- 3
 Z cesta nahádžeme halušky do vriacej osolenej vody s trochou oleja a varme 2-3 minútky, kým halušky nevyplávajú na povrch.
- 4
 Halušky scedíme a pridáme k nim bryndzu.
- 5
 Nakrájanú slaninku opražíme na panvici s trochou oleja.
- 6
 Cuketové halušky s bryndzou servírujeme s opraženou slaninou, na ozdobenie môžeme pridať aj pažítku. Dobrú chuť!
                                                    Tiež bryndzové halušky:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 

                                                    




 


Diskusia k receptu