Kurací perkelt s cestovinou
Foto: ideal
Máte radi rýchle a jednoduché recepty na cestoviny? Potom je tento recept práve pre Vás. Môže byť perfektnou rýchlou večerou alebo obedom. Hlavnými Zobraziť celý popisMáte radi rýchle a jednoduché recepty na cestoviny? Potom je tento recept práve pre Vás. Môže byť perfektnou rýchlou večerou alebo obedom. Hlavnými ingredienciami sú kuracie mäso, mletá paprika, cibuľa a samozrejme cestoviny Ideál.
porcie
príprava
Postup
-
1
Kuracie mäso pokrájame na kúsky. Do panvice dáme roztopiť maslo. Pridáme kuracie kúsky, ktoré posypeme mletým čiernym korením, červenou sladkou paprikou a osolíme. Z obidvoch strán poobraciame a podusíme. Potom mäso vyberieme na tanier.
- 2
Teraz dáme do hrnca pokrájanú cibuľu, cesnak a zalejeme výpekom z mäsa z panvice. Osmažíme.
- 3
Pridáme kuracie kúsky, bobkový list, polovicu kuracieho bujónu, čierne korenie, celé podlejeme trochou vody a dusíme.
- 4
Vretená uvaríme podľa pokynov uvedených na obale v osolenej vode, scedíme.
- 5
Keď je mäso mäkké, tak pridáme smotanu a chvíľu povaríme. Medzitým si do hrnčeka dáme polohrubú múku, trochu octu a vlažnú vodu. Rozmiešame. Pridáme do hrnca k mäsu a ešte chvíľu povaríme.
- 6
Hotový perkelt podávame s cestovinami zvlášť alebo oboje premiešané na jednom tanieri.
Tiež kurací perkelt:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Jednoduche, rychle a chutne.
Irwinovi tiez chutilo.
A keeper