Kurací perkelt
Kurací perkelt

Kurací perkelt s cestovinou

ideal - fotkaIDEÁL, 17. júla 2024. Komerčný recept.
Kurací perkelt s cestovinou
Foto: ideal

Máte radi rýchle a jednoduché recepty na cestoviny? Potom je tento recept práve pre Vás. Môže byť perfektnou rýchlou večerou alebo obedom. Hlavnými Zobraziť celý popisMáte radi rýchle a jednoduché recepty na cestoviny? Potom je tento recept práve pre Vás. Môže byť perfektnou rýchlou večerou alebo obedom. Hlavnými ingredienciami sú kuracie mäso, mletá paprika, cibuľa a samozrejme cestoviny Ideál.

4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

400 g
500 g
2 ks
3 strúčiky
2 ks
1/2 kocky
2 PL
200 ml




Postup

  1. 1

    Kuracie mäso pokrájame na kúsky. Do panvice dáme roztopiť maslo. Pridáme kuracie kúsky, ktoré posypeme mletým čiernym korením, červenou sladkou paprikou a osolíme. Z obidvoch strán poobraciame a podusíme. Potom mäso vyberieme na tanier.

  2. 2

    Teraz dáme do hrnca pokrájanú cibuľu, cesnak a zalejeme výpekom z mäsa z panvice. Osmažíme.

  3. 3

    Pridáme kuracie kúsky, bobkový list, polovicu kuracieho bujónu, čierne korenie, celé podlejeme trochou vody a dusíme.

  4. 4

    Vretená uvaríme podľa pokynov uvedených na obale v osolenej vode, scedíme.

  5. 5

    Keď je mäso mäkké, tak pridáme smotanu a chvíľu povaríme. Medzitým si do hrnčeka dáme polohrubú múku, trochu octu a vlažnú vodu. Rozmiešame. Pridáme do hrnca k mäsu a ešte chvíľu povaríme.

  6. 6

    Hotový perkelt podávame s cestovinami zvlášť alebo oboje premiešané na jednom tanieri.

Diskusia k receptu

evanaaa
Mne to veľmi nepripomína ani perkelt, ani paprikáš......inak, ak je atm smotana, tak by to mal byť paprikáš.....
22759_1376754998 - profilový obrázok
ojv
ojv
20 jul 2024 Bratislava - Superb
Jednoduche, rychle a chutne.
Irwinovi tiez chutilo.
A keeper




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia