Šampiňóny, fenikel, brokolica s ryžou, avokádom, kimchi a olivami
Foto: blissofplants
Osviežujúci rýchly obed pripravený do pol hodinky :)
Suroviny
podľa vlastného výberu |
|
1/2 ks |
|
1 strúčik |
|
1/4 ks |
|
300 g |
|
1/4 ks |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
(voliteľné) |
|
z 1/2 citróna (alebo limetková) |
|
Na podávanie: | |
|
|
|
|
(voliteľné) |
|
|
Postup
-
1
Na panvici (wok je najlepší) zohrejeme olej a opražíme nakrájaná cibuľku s nakrájaným feniklom, pridáme nadrobno nakrájaný cesnak.
- 2
Šampiňóny umyjeme a nakrájame, pridáme do wok panvice spolu s brokolicou a restujeme do zlatista.
- 3
Dobre ochutíme. Polejeme limetkovou šťavou.
- 4
Podávame s ryžou, avokádom, kimči a olivami.
Tiež zelenina:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ďakujem velmi pekne milá @zolik 🙂
Ďakujem @haji 🌻
Dúfam, že sa máš dobre!🙏
Príjemný zvyšok nedele prajem 🌞
Ďakujem aj ja🤗🌼
Krásnu nedeľu prajem!🌻
Děkuji za přání a za zeptání, dá se říct že ano. Zdravím do dálek, ať se daří!