Ako sa v nich vyznať:
Kokosový olej, kokosový tuk a kokosové maslo. Ktorému dať v kuchyni prednosť?
Stojíte bezradne pred regálom s týmito trendovými výrobkami a neviete, ktorý si vybrať? Poradíme vám.
5 minút čítania
Dajte im šancu:
Hoci prezreté banány nevyzerajú lákavo, určite ich nevyhadzujte. Povieme vám prečo
Ani u vás mäkké banány s hnedými škvrnami už nikto nechce jesť? To nie je dôvod hodiť ich do koša.
3 minúty čítania
Mäso takmer bez tuku:
Diétne neznamená aj fádne. Ako z kuracích pŕs urobiť chuťovú delikatesu?
Nízky obsah tuku v kuracích prsiach je pri ich príprave výzvou. Poradíme vám, ako môžu chutiť vždy inak a vždy dobre.
5 minút čítania
Efektívne varenie:
Ako nasýtiť rodinu, aby v rozpočte nezostala diera? Stavte na jedlá z jedného hrnca!
Husté polievky, v ktorých stojí lyžica, guláše či eintopfy sa ľahko pripravujú, nezašpiníte pri nich veľa riadu a dajú sa pripraviť celkom...
6 minút čítania
Uložiť nestratiť:
Ako vážiť bez váhy len pomocou lyžice a hrnčeka? Náš ťahák ocení každá gazdinka!
Koľko váži hrnček múky, hrsť orechov a koľko oleja sa zmestí do polievkovej lyžice?...
3 minúty čítania
Niečo malé pod zub:
3x originálne a zdravé chuťovky zo zeleniny
Zelenina v príťažlivej podobe na večerné zobkanie k telke, ale aj pre kamarátov, ktorí prídu na návštevu.
2 minúty čítania
Video:
Ako pripraviť karamelové kondenzované mlieko
Karamelové kondenzované mlieko síce kúpite aj v obchode, ale to doma uvarené je bezkonkurenčne lepšie. Ukážeme vám, ako ho urobiť.
Dĺžka videa v minútach: 00:39
Objavte nové chute:
Ak varíte šošovicu, tak len hnedú? To je škoda, vyskúšajte aj ďalšie druhy, zoznámime vás
Vedeli ste, že na svete jestvuje viac ako 50 druhov šošovice?...
4 minúty čítania
Aby boli vždy TOP:
7 chýb, ktoré môžu zruinovať vaše obľúbené palacinky
Milujete palacinky, ale nie vždy sa vám podaria? Možno robíte niektorú z týchto chýb...
4 minúty čítania
Ako ušetriť v kuchyni:
12 malých zmien, za ktoré sa vám vaša peňaženka poďakuje
Zaveďte vo svojej kuchyni nové poriadky. Osvojte si tieto malé triky s veľkým efektom na rodinný rozpočet.
7 minút čítania
Zdravie z kuchyne:
Imunitu udržíte vo forme aj správnym jedlom. Vieme akým
Ktoré suroviny by ste mali v kuchyni používať, aby ste odolali prechladnutiam a respiračným chorobám?
4 minúty čítania
Video:
Ako zabrániť tomu, aby sa na pudingu vytvorila koža
Na chladnúcom pudingu sa zvykne urobiť nepekná koža. Vyhnite sa tomu, aby ste do krému mohli zašľahať jemnučký hladký puding.
Dĺžka videa v minútach: 00:24
Video:
Ako ľahko ošúpať kivi
Lahodná dužina obľúbeného ovocia je schovaná pod chlpatou hnedou šupkou. Pozrite, ako jednoducho sa jej zbaviť, aby ste si mohli šťavnaté kivi vychutnať.
Dĺžka videa v minútach: 00:44
Video:
Jednoduchý spôsob, ktorý zaručí, aby sa doska pri práci nešmýkala
Pohybujúca sa doska pri krájaní či vaľkaní cesta dokáže prácu v kuchyni znepríjemniť. Pozrite sa, ako to poľahky vyriešite.
Dĺžka videa v minútach: 00:31
Video:
Jednoduchý trik, ako si v kuchyni nezašpiniť mobil
Sledujete pri varení a pečení recepty na mobile? V tomto videu vám ukážeme, ako ho pri vyhľadávaní a scrollovaní ochrániť.
Dĺžka videa v minútach: 00:26
Video:
Ako rýchlo vychladiť sekt
Sekt, prosecco alebo šampanské najlepšie chutia pri teplote 5 až 7 °C. Pozrite sa, ako ich vychladiť za pár minút!
Dĺžka videa v minútach: 00:43
Video:
Ako jednoducho vylúpať zrnká z granátového jablka
Zrniečka z granátového jablka sú skvelé do šalátov, müsli, rôznych kaší, ale aj na ozdobenie dezertov. Pozrite si náš videotip, ako ich z tvrdého plodu poľahky dostanete.
Dĺžka videa v minútach: 00:36
Video:
Ako si poradiť s lepkavým cestom
Nedá sa vám vyvaľkať cesto, pretože sa lepí na valček či dosku? Pozrite si náš videotip, ako si môžete pomôcť.
Dĺžka videa v minútach: 00:33
Video:
Kĺže vám papier na pečenie po plechu? Pozrite sa, ako to vyriešite!
Papier na pečenie je skvelý pomocník, aby sa cesto neprilepilo na plech. Niekedy nás však dokáže potrápiť. Vyskúšajte tento jednoduchý tip, aby držal pekne na svojom mieste.
Dĺžka videa v minútach: 00:30
Video:
Ako ľahko ošúpať lieskovce
Lieskové oriešky sú súčasťou mnohých obľúbených koláčikov. Majú však tvrdú šupinku a preto nie je jednoduché sa dostať k chutným jadierkam. Vo videonávode vám ukážeme, ako na to.
Dĺžka videa v minútach: 00:44