Rady a tipy

Ako sa v nich vyznať: Kokosový olej, kokosový tuk a kokosové maslo. Ktorému dať v kuchyni prednosť?

Ako sa v nich vyznať:
Kokosový olej, kokosový tuk a kokosové maslo. Ktorému dať v kuchyni prednosť?

Stojíte bezradne pred regálom s týmito trendovými výrobkami a neviete, ktorý si vybrať? Poradíme vám.
5 minút čítania

Dajte im šancu: Hoci prezreté banány nevyzerajú lákavo, určite ich nevyhadzujte. Povieme vám prečo

Dajte im šancu:
Hoci prezreté banány nevyzerajú lákavo, určite ich nevyhadzujte. Povieme vám prečo

Ani u vás mäkké banány s hnedými škvrnami už nikto nechce jesť? To nie je dôvod hodiť ich do koša.
3 minúty čítania

Mäso takmer bez tuku: Diétne neznamená aj fádne. Ako z kuracích pŕs urobiť chuťovú delikatesu?

Mäso takmer bez tuku:
Diétne neznamená aj fádne. Ako z kuracích pŕs urobiť chuťovú delikatesu?

Nízky obsah tuku v kuracích prsiach je pri ich príprave výzvou. Poradíme vám, ako môžu chutiť vždy inak a vždy dobre.
5 minút čítania

Efektívne varenie: Ako nasýtiť rodinu, aby v rozpočte nezostala diera? Stavte na jedlá z jedného hrnca!

Efektívne varenie:
Ako nasýtiť rodinu, aby v rozpočte nezostala diera? Stavte na jedlá z jedného hrnca!

Husté polievky, v ktorých stojí lyžica, guláše či eintopfy sa ľahko pripravujú, nezašpiníte pri nich veľa riadu a dajú sa pripraviť celkom...
6 minút čítania

Uložiť nestratiť: Ako vážiť bez váhy len pomocou lyžice a hrnčeka? Náš ťahák ocení každá gazdinka!

Uložiť nestratiť:
Ako vážiť bez váhy len pomocou lyžice a hrnčeka? Náš ťahák ocení každá gazdinka!

Koľko váži hrnček múky, hrsť orechov a koľko oleja sa zmestí do polievkovej lyžice?...
3 minúty čítania

Niečo malé pod zub: 3x originálne a zdravé chuťovky zo zeleniny

Niečo malé pod zub:
3x originálne a zdravé chuťovky zo zeleniny

Zelenina v príťažlivej podobe na večerné zobkanie k telke, ale aj pre kamarátov, ktorí prídu na návštevu.
2 minúty čítania

Video:
Ako pripraviť karamelové kondenzované mlieko

Karamelové kondenzované mlieko síce kúpite aj v obchode, ale to doma uvarené je bezkonkurenčne lepšie. Ukážeme vám, ako ho urobiť.
Dĺžka videa v minútach: 00:39

Objavte nové chute: Ak varíte šošovicu, tak len hnedú? To je škoda, vyskúšajte aj ďalšie druhy, zoznámime vás

Objavte nové chute:
Ak varíte šošovicu, tak len hnedú? To je škoda, vyskúšajte aj ďalšie druhy, zoznámime vás

Vedeli ste, že na svete jestvuje viac ako 50 druhov šošovice?...
4 minúty čítania

Aby boli vždy TOP: 7 chýb, ktoré môžu zruinovať vaše obľúbené palacinky

Aby boli vždy TOP:
7 chýb, ktoré môžu zruinovať vaše obľúbené palacinky

Milujete palacinky, ale nie vždy sa vám podaria? Možno robíte niektorú z týchto chýb...
4 minúty čítania

Ako ušetriť v kuchyni: 12 malých zmien, za ktoré sa vám vaša peňaženka poďakuje

Ako ušetriť v kuchyni:
12 malých zmien, za ktoré sa vám vaša peňaženka poďakuje

Zaveďte vo svojej kuchyni nové poriadky. Osvojte si tieto malé triky s veľkým efektom na rodinný rozpočet.
7 minút čítania

Zdravie z kuchyne: Imunitu udržíte vo forme aj správnym jedlom. Vieme akým

Zdravie z kuchyne:
Imunitu udržíte vo forme aj správnym jedlom. Vieme akým

Ktoré suroviny by ste mali v kuchyni používať, aby ste odolali prechladnutiam a respiračným chorobám?
4 minúty čítania

Video:
Ako zabrániť tomu, aby sa na pudingu vytvorila koža

Na chladnúcom pudingu sa zvykne urobiť nepekná koža. Vyhnite sa tomu, aby ste do krému mohli zašľahať jemnučký hladký puding.
Dĺžka videa v minútach: 00:24

Video:
Ako ľahko ošúpať kivi

Lahodná dužina obľúbeného ovocia je schovaná pod chlpatou hnedou šupkou. Pozrite, ako jednoducho sa jej zbaviť, aby ste si mohli šťavnaté kivi vychutnať.
Dĺžka videa v minútach: 00:44

Video:
Jednoduchý spôsob, ktorý zaručí, aby sa doska pri práci nešmýkala

Pohybujúca sa doska pri krájaní či vaľkaní cesta dokáže prácu v kuchyni znepríjemniť. Pozrite sa, ako to poľahky vyriešite.
Dĺžka videa v minútach: 00:31

Video:
Jednoduchý trik, ako si v kuchyni nezašpiniť mobil

Sledujete pri varení a pečení recepty na mobile? V tomto videu vám ukážeme, ako ho pri vyhľadávaní a scrollovaní ochrániť.
Dĺžka videa v minútach: 00:26

Video:
Ako rýchlo vychladiť sekt

Sekt, prosecco alebo šampanské najlepšie chutia pri teplote 5 až 7 °C. Pozrite sa, ako ich vychladiť za pár minút!
Dĺžka videa v minútach: 00:43

Video:
Ako jednoducho vylúpať zrnká z granátového jablka

Zrniečka z granátového jablka sú skvelé do šalátov, müsli, rôznych kaší, ale aj na ozdobenie dezertov. Pozrite si náš videotip, ako ich z tvrdého plodu poľahky dostanete.
Dĺžka videa v minútach: 00:36

Video:
Ako si poradiť s lepkavým cestom

Nedá sa vám vyvaľkať cesto, pretože sa lepí na valček či dosku? Pozrite si náš videotip, ako si môžete pomôcť.
Dĺžka videa v minútach: 00:33

Video:
Kĺže vám papier na pečenie po plechu? Pozrite sa, ako to vyriešite!

Papier na pečenie je skvelý pomocník, aby sa cesto neprilepilo na plech. Niekedy nás však dokáže potrápiť. Vyskúšajte tento jednoduchý tip, aby držal pekne na svojom mieste.
Dĺžka videa v minútach: 00:30

Video:
Ako ľahko ošúpať lieskovce

Lieskové oriešky sú súčasťou mnohých obľúbených koláčikov. Majú však tvrdú šupinku a preto nie je jednoduché sa dostať k chutným jadierkam. Vo videonávode vám ukážeme, ako na to.
Dĺžka videa v minútach: 00:44