milkarecepty nemá fotku

MilkaRecepty

Od svojho zrodenia v roku 1901 sa tabuľky čokolády Milka balia do fialových obalov s čiernobielou kravou, ktorá bola stálou súčasťou panorámy Álp zobrazenej na obale čokolády.

A prečo práve kravička? Nie je vhodnejšie zviera, ktoré by mohlo byť symbolom alpskej oblasti, a preto je kravička ideálna ako nositeľ imidžu značky Milka, ktorá je typická obsahom alpského mlieka. A ako sa stala kravička fialovou? Počiatkom sedemdesiatych rokov sledovala Milka stratégiu : „Neznáme zmeň na známe a známe zmeň na neznáme.“ Tak premenila Milka farbu kravy na obale a vyfarbila ju na fialovo. Fialová kravička sa stala nezameniteľným symbolom tejto čokolády.

Na výrobu čokolády Milka sa používa ako dôležitá súčasť výhradne alpské kravské mlieko. Keďže je v Alpách vzduch čistejší ako kdekoľvek inde, tým aj voda priezračnejšia, tráva zelenšia, tak i kravy doja lepšie mlieko a z lepšieho mlieka vzniká jemnejšia a chutnejšia čokoláda.

Inšpirácie z nových receptov
TOPlist