Foto: erika651
Mala som veľa baklažánu a bolo treba niečo vymyslieť. Vyprážaný baklažán som nechcela variť tak som niečo vymyslela.....výsledok chutil dobre...
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
15-20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji opečieme na kocky pokrájanú cibuľu, pridáme na malé kocky pokrájaný cesnak a restujeme.
- 2
K opečenej cibuli pridáme na malé kocky pokrájaný baklažán aj so šupkou. Pridáme zeleninový bujón a všetky koreniny podľa chuti. Chvílku podusíme, pridáme na pásiky pokrájanu papriku. Pridáme trošku vody a dusíme. Na koniec pridáme pokrájané paradajky. Podľa potreby prilejeme vodu a dusíme pod pokrievkou.
- 3
Hodí sa k tomu ako príloha ryža...prípadne aj samostatné. Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Vynikajuce to bolo. Robila som k pohankovej ryzi, viac na chrumkavo, nedala som bujon ale nakoniec som este vmiesala paradajkovy pretlak...dakujem