
Dezerty:
Bezlepkové parížske rožky so žĺtkovým kakaovým krémom (videorecept)
Ak dostanete chuť na dobré zákusky bez lepku ako z cukrárne, máme na to jedno riešenie.

13 zákuskov z odpaľovaného cesta:
Natrénujte si venčeky, veterníky či netradičný krémeš, aby to na Veľkú noc bolo dokonalé!
Ako dezert po sviatočnom obede, budú tieto zákusky trefou do čierneho.

Tá chuť vás dostane:
Vyrobte si hnedé maslo, jeho orieškový akcent premení aj bežné jedlá na niečo výnimočné
Má jemnú orieškovú arómu a intenzívnejšiu chuť než klasické maslo, vďaka čomu pozdvihne nielen dezerty, ale uplatní sa aj v slanej kuchyni.

Inzercia:
Objavte jedinečnosť ázijských rezancov
INZERCIA - Ako ich pripraviť a ktoré si vybrať zo Shan’shi kuchyne, kde sa varí celá Ázia celkom jednoducho.