
Na 8 stranách v nej nájdete recepty napríklad na plnený morčací závin delikates, trhací chlebík s medvedím cesnakom a s parmezánom či na krémovú polievku z medvedieho cesnaku.
Dozviete sa aj tipy na to, čo robiť, aby medvedí cesnak vydržal dlhšie, ako z neho urobiť maslo, tvaroh či omáčku na cestoviny. Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A potešia vás aj inšpirácie z mesačníka Varecha a to najlepšie z TV Varecha.
Tieto recepty na výborné jedlá s medvedím cesnakom nájdete v prílohe Varecha
- Plnený morčací závin delikates
- Trhací chlebík s medvedím cesnakom a parmezánom
- Krémová polievka z medvedieho cesnaku
- Dedova kaša
- Langoše s medvedím cesnakom
- Klbká so syrom a s medvedím cesnakom
- Pesto z medvedieho cesnaku
- Chlebové placky s medvedím cesnakom a so syrom
- Špaldový chlieb s medvedím cesnakom
Prílohu Varecha nájdete v piatok 28. marca v denníku Pravda
* * *
Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.Predplatné piatkovej Pravdy
* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...
Diskusia k článku