Petržlenovo-medvedie pesto so slnečnicovými semienkami fotorecept
Keď na jar začne rásť medvedí cesnak, nie je nič ľahšie ako si urobiť medvedie pesto. Je to rýchle a v kuchyni sa určite Zobraziť celý popisKeď na jar začne rásť medvedí cesnak, nie je nič ľahšie ako si urobiť medvedie pesto. Je to rýchle a v kuchyni sa určite zíde.
20 minút
príprava
príprava
2 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na suchej panvici krátko osmažíme semienka.
-
2
Petržlenovú vňať, medvedí cesnak, olej, semienka a soľ rozmixujeme.
-
3
Ak treba, pridáme olej alebo naopak medvedí cesnak, aby sme dostali správnu hustotu.
-
4
Pesto dáme do malých fľaštičiek a uzavrieme. Pesto držíme v chladničke. Vydrží dlho.
Diskusia k receptu