Cestoviny s cuketou a čínskou kapustou fotorecept
Čínska kapusta je veľmi chutná zelenina. Dá sa použiť na akýkoľvek pokrm, od šalátov cez prílohy, polievky... Vysievam ju každý rok na záhradu, Zobraziť celý popisČínska kapusta je veľmi chutná zelenina. Dá sa použiť na akýkoľvek pokrm, od šalátov cez prílohy, polievky... Vysievam ju každý rok na záhradu, ale samozrejme, dlho mi po zbere nevydrží, pretože ju veľmi rýchlo zjem. Potom som odkázaná na obchod. :)))
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Čínsku kapustu pozdĺžne nakrájame na hrubšie pásy.
-
2
Cuketu nastrúhame na tenké plátky.
- 3
Cestoviny uvaríme v osolenej vode al dente. Scedíme a necháme odkvapkať.
- 4
Kým sa varí cestovina, dáme na väčšiu panvicu olej, med a sójovú omáčku. Premiešame a pridáme nastrúhanú cuketu. Povaríme 5 minút.
- 5
Potom pridáme čínsku kapustu a spolu ešte 3 minúty podusíme, len kým nezavädne.
- 6
Nakoniec vmiešame uvarené cestoviny a chvíľu, ak treba, ich prehrejeme.
- 7
Ihneď podávame.
Tiež cestoviny:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 3
Diskusia k receptu