
Čerstvé bazalkové pesto
Voňavé bazalkové lístky sú ideálne na prípravu domáceho pesta na cestoviny....

Šalátový dresing vinaigrette
Jemný kyslastý dresing úžasne pozdvihne chuť každého zeleninového šalátu. Ak ste ho doteraz nerobievali, tak...

Výborná domáca mliečna ryža
Pochúťka od mamky či babičky, spomienka na detstvo... Pripraviť si fajnovú sladkú mliečnu ryžu bude...

Rýchla holandská omáčka
Tradičná holandská omáčka sa musí šľahať nad parou a treba sa jej naozaj venovať, aby sa...

Ako uvariť bielu a zelenú špargľu
Stonky bielej či zelenej špargle sú veľmi chutné aj zdravé. Je dobré variť ich v správne...

Jemné zemiakové knedle
Vynikajúca a pritom celkom jednoduchá príloha k pečenému mäsku, prívarkom alebo omáčkam.

Lahodná vanilková omáčka
Pre maškrtníkov, ktorí obľubujú lievance, vafle či dukátové buchtičky, je táto omáčka nenahraditeľná...

Talianske krémové rizoto
Je krémové a veľmi lahodné aj vďaka špeciálnemu druhu ryže, ktorá má veľa škrobu....

Domáce cesto na cestoviny
Či už rezance do polievky, široké rezance či fliačky – na domáce cestoviny nedáme dopustiť...

Výborné pečeňové knedličky do polievky
Skvelý tip na úžasnú závarku do polievky. Pečeňové knedličky sú ako stvorené do nedeľného vývaru.

Domáca kysnutá knedľa
K lahodnej omáčke a dusenému, či pečenému mäsku sa nám hodí najviac knedľa. A samozrejme,...

Základné cesto na palacinky
Pripraviť cesto na palacinky nie je nič zložité. Dôležitý je správny pomer surovín, aby sa...

Základná bešamelová omáčka
Naučte sa s nami pripraviť základnú bešamelovú omáčku, ktorú využijete do množstva skvelých receptov....