Paradajková ryža s párkami
Tento recept spája tradičné chute s jednoduchou prípravou. Je stvorený pre tie dni, keď chcete pripraviť niečo chutné bez toho, aby ste si Zobraziť celý popisTento recept spája tradičné chute s jednoduchou prípravou. Je stvorený pre tie dni, keď chcete pripraviť niečo chutné bez toho, aby ste si zbytočne komplikovali život.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do hrnca nalejte vodu a keď voda začne vrieť, pridajte ryžu . Varte na strednom ohni, nechajte variť 20 minút podľa návodu na obale. Po uvarení odstavte.
- 2
Na panvicu pridajte párky a potom prilejte aj červené víno. Nechajte variť, kým sa alkohol neodparí a párky sa neuvaria.
- 3
Na panvici na olivovom oleji orestuje prelisovaný cesnak a drvené paradajky. Potom pridajte sladkú papriku. Varte približne 10 minút, kým sa paradajky nezredukujú.
- 4
Dochuťte soľou podľa potreby a pridajte uvarenú ryžu. Restujte niekoľko minút.
- 5
Ryžu naservírujte do stredu taniera, pridajte trochu drvených paradajok na vrch a podávajte s párkami.
Tiež ryža:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu