Lyžicový recept na kokosové ježe fotorecept
25-30 minút
na 170 °C
na 170 °C
Suroviny
5 ks |
|
12 PL |
|
1 bal. |
|
15 PL |
|
10 PL |
|
180 ml |
|
15 PL |
|
1 bal. |
|
Poleva: | |
200 g |
|
200 g |
|
2 dl |
|
2 PL |
|
Na obaľovanie: | |
|
Postup
-
1
Vajcia, kryštálový a vanilkový cukor vyšľaháme do penista. Pridáme olej, mlieko a jogurt a opäť premiešame, ale pri nižších otáčkach.
- 2
Nakoniec pridáme múku s práškom do pečiva. Cesto vylejeme na plech (25x32 cm) s papierom na pečenie a dáme piecť na 170 °C asi na 25-30 minút.
- 3
Upečený koláč nakrájame na kocky.
- 4
Poleva: čokoládu, maslo a mlieko dáme na platňu zohriať. Necháme čokoládu a maslo roztopiť a nakoniec primiešame práškový cukor.
- 5
Nakrájané kocky namočíme zľahka v poleve a obalíme v strúhanom kokose.
Tiež kokosový koláč:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu