Rýchla príprava, žiadne množstvo riadnu a obed je na stole.
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Filety rýb osolíme a posypeme drveným koriandrom. Necháme 15 minút postáť.
- 2
Na veľkej panvici na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu.
- 3
Pridáme na plátky narezané šampiňóny, krátko orestujeme a zhrnieme ich na polovicu panvice.
- 4
Na druhú polovicu panvice uložíme filety a spolu restujeme na strednom plameni asi 6 minút. Huby občas premiešame. Potom filety otočíme, k hubám pridáme na polovice nakrájané paradajky, premiešame a všetko spolu restujeme 7-8 minút. Huby s paradajkami občas premiešame.
- 5
Na taniere uložíme filety, pridáme huby s paradajkami. Prílohu zvolíme podľa svojej chuti.
Tiež ryba:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu