
Dozviete sa aj tipy na to, ako urobiť výborný rezeň bez mäsa, aké sú najlepšie rastlinné zdroje bielkovín či tipy ako využiť hlivu. Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A potešia vás aj inšpirácie z mesačníka Varecha a to najlepšie z TV Varecha.
Tieto recepty na výborné jedlá bez mäsa nájdete v prílohe Varecha
- Džuveč na piatok
- Krémové špenátové rizoto
- Karfiolové placky
- Avokádová nátierka s cottage
- Cviklové carpaccio so syrom a orieškami
- Pasta alla Norma
- Ryža so zelerom a mangoldom
- Tagliatelle s kimchi, shiitake a s údeným tofu
- Brokolicovo-hubový nákyp
Prílohu Varecha nájdete v piatok 14. marca v denníku Pravda
* * *
Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.Predplatné piatkovej Pravdy
* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...
Diskusia k článku