Klobása na zelenine fotorecept
Tento recept by sa dal nazvať - "Spojiť príjemné s užitočným". Na svoje si prídu aj "mäsožravci", aj "bylinožravci" :)
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Klobásu nakrájame na 2-3 cm dlhé kúsky a na oleji opečieme.
-
2
Pridáme nahrubo nakrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak a chvíľu za stáleho miešania opekáme.
-
3
Potom pridáme na kocky nakrájanú cuketu, na kolieska nakrájané zemiaky a kukuricu. Okoreníme rascou a čiernym korením, osolíme (opatrne, klobása je slaná) a na silnejšom plameni všetko spolu opekáme asi 5 minút. Občas premiešame.
-
4
Nakoniec vmiešame nasekanú petržlenovú vňať a podávame.
Diskusia k receptu