Pudingová BB torta
Určite je to fajnová lakocinka pre malých aj veľkých.
Suroviny
180 g (BB) |
|
1 PL (prášok) |
|
1 l (3,5 %) |
|
5-6 PL |
|
podľa potreby |
|
Poleva: | |
400 g (10 %) |
|
100 g (16 %) |
|
2 PL |
|
1-2 PL |
|
Postup
-
1
Torta v reze:
-
2
Dno okrúhlej s priemerom 22 cm tortovej formy nahusto vyložím veľkými piškótami. Trochu ich pokvapkám mliekom. Do medzier dávam najmenšie piškóty.
- 3
Puding uvarím zo všetkých uvedených surovín. Nalejem vrstvu pudingu na piškóty a opakujem piškótovú vrstvu a pudingovú... navrchu ostávajú klasické piškóty. Nechám v chlade stuhnúť.
- 4
Potom navrch poslednej piškótovej vrstvy natriem polevu vymiešanú z uvedených surovín. Odložím do chladničky na celú noc. Pred krájaním ozdobím podľa seba.
Tiež nepečená torta:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 3
Diskusia k receptu