
Koláče:
Kakaový piškótový korpus vhodný na vykrajovanie
Kakaové piškótové cesto je ideálne ako základ pre rôzne dezerty.

12x veľkonočný veniec:
Sladký na raňajky, slaný na rodinné posedenie, mäsový aj na večeru
Tieto výborné dobroty sa počas sviatočných dní bez problémov zjedia kedykoľvek.

Šokujúce tajomstvá šľachtických kuchýň:
Omáčnik pod sukňou, príbory a banány za cenu zlata, aj diviačí mozoček na tanieri
Baroko nebolo len o dokonalých parochniach, brokáte a čembale. Čo sa týka kuchyne a stolovania, boli to celkom drsné časy.

Zužitkujte všetko:
11 fajnových koláčikov z odrezkov. Tieto recepty sa vám zídu počas celého veľkonočného pečenia
Dajte omrvinkám upečeného cesta, zvyškom korpusu či rozpadnutej bábovke druhý život v podobe kávových zŕn, guliek či punčových dobrôt.