Fantastický granadír s pancettou

frommykitchendotcom - bez fotkyfrommykitchendotcom, 8. apríla 2025

Suroviny

9-10 ks väčšie
1 bal. (250g)
1 ks väčšia
150 g




Postup

  1. 1

    Ja zásadne varím všetko oddelene. Pancettu narežeme na kocky a opražíme na troche bravčovej masti. Cibuľu nakrájame nadrobno, orestujeme na bravčovej masti do sklovita na miernom ohni. Na záver vmiešame červenú sladkú papriku.

  2. 2

    Zemiaky ošúpeme, nakrájame na kocky a uvaríme v osolenej vode. Pozor, aby sa nerozvarili. Cestoviny uvaríme v osolenej vode a scedíme.

  3. 3

    Všetko spolu zmiešame a podľa chuti ešte dochutíme. Podávame s kyslou uhorkou.

Diskusia k receptu