Cestoviny:
Špagety s mäsovými guľkami a s paradajkovou omáčkou
dnes varí Jarmila Horváthová, magazín Varecha, piatková príloha denníka Pravda
Sestra tvarohu:
Bodkovaný cheesecake, mrkvová torta aj krupicový koláč. 11 výborných dezertov z ricotty
Nech vás nemýlia popisky na etikete, tento jemný taliansky syr, podobný nášmu krémovému tvarohu, je tiež výborný do pečenia.
Poradíme:
Ako správne ohriať omáčku, aby chutila ako začerstva
Spôsob ohrievania omáčky je kľúčový, aby si zachovala pôvodnú chuť, konzistenciu aj kvalitu.
Jednoduchšie, rýchlejšie, zdravšie:
10 možností, z čoho pripraviť cesto na pizzu
Nedostatok času, málo skúseností, snaha schudnúť či stravovať sa výživnejšie. To všetko môžu byť dôvody, pre ktoré sa nepúšťate do prípravy klasickej pizze.