Pokračovanie obľúbenej diskusie. Budeme radi, ak sa aj tento mesiac podelíte o to, čo dobré varíte či pečiete.
@zareagujDiskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 14 najnovší komentár teraz
- Zuzanna17: Vianočné oblátky 6 najnovší komentár 11. októbra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024 445 najnovší komentár včera 11:55
- Katka4: Hľadám recept na dánsku tradične vianočnú pochúťku 3 najnovší komentár 2. októbra 2024
- Daniela15: Marhuľový kompót 2 najnovší komentár 20. septembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 14 najnovší komentár teraz
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024 445 najnovší komentár včera 11:55
- Pumbaa: D-manosa na močové cesty? 21 najnovší komentár 29. októbra 2024
- Slnecnica1: Suché oči 16 najnovší komentár 21. októbra 2024
- Dm: Parná rúra 6 najnovší komentár 16. októbra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024 197 najnovší komentár včera 11:55
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Rýchla obedová omeleta Maroša Molnára
- Rezne naopak
- Halloweenska bábovka +fotopostup
- Fit bryndzová nátierka plná proteínov
- Sýte jedlo za pár minút? Stavte na klobáskový guláš s fazuľou +video
- Bezlepkové slivkové gule zo zemiakového cesta +video
- Bezlepkové lokše s kačacou pečienkou a karamelizovanými jablkami
- Priveľa námrazy v mrazničke? Pomôžte si od nej týmto malým trikom VIDEO
- Kulajda VIDEO
- Falošná držková z hlivy, polievka pre všetkých, ktorí sa hovädzím držkám vyhýbajú VIDEO
- Efektné kvetinky: Cesnakové hrianky, ako ste ich ešte nerobili VIDEO
- Zapekané rezne so šampiňónmi a s cibuľou VIDEO
- Sýte jedlo za pár minút? Stavte na klobáskový guláš s fazuľou VIDEO
- Banánový chlebík s brusnicami a bielou čokoládou VIDEO
- Drahá surovina: 12 zákuskov bez masla. Do týchto krémov ho nepotrebujete ani gram
- Navarte si rýchlo: 11x nenáročná teplá večera. Do polhodinky už môžete jesť!
- Rýchlovky aj klasiky: Čo variť tento týždeň cez pracovné dni aj predĺžený dušičkový víkend
- Chutí celej rodine: Keď neviete, čo navariť, kura na paprike to istí. 9 receptov na obľúbenú klasiku
- Strašidelné Pečie celé Slovensko: Budú sa piecť aj rakvičky. Máme recept aj dobré rady známeho cukrára z českej verzie sladkej šou
- S pomocníkmi v zálohe: 9x jablková štrúdľa rýchlo a jednoducho. Takto ju zvrtnete aj v strede týždňa
- Niečo aj pre padavky: Máte jablká nevhodné na skladovanie? Toto je 10 tipov, ako z nich mať úžitok
Zelené listy, varená červená repa, semienka a Lučina syr. Zálievka klasika - oliváč, soľ a korenie, balzamikový ocot.
"Escribà" - známy cukrár, výborné zákusky a koláče. Ak niekedy navštívite Barcelonu, doporučujem zastaviť sa na niečo sladké …. Nebudete ľutovať. :-)
To je super cukráreň, tie 💋 sú nádherné
Jáj, keď tam vidím tie kúsky jahňaťa, krídelká a pečené papriky....! Teším sa, že ste si užili krásny deň s dobrým jedlom. Dobrý začiatok týždňa prajem všetkým. :)
Na fotke to vyzerá dobre.
varecha.pravda.sk/recepty/polievka-hladka-ancka-fotorecep...
Nevadí, všetkým sa to stáva :-) Hlavne že si nebola hladná! 😂
Ak ti môžem poradiť, dúfam, že sa nenahneváš, borekové cesto máš asi málo namastené, potrebuje viac potierať maslom/olejom …
Ďakujem za odozvu a dobre mienenú radu za ktorú sa nemám prečo “hnevať”.
Robila som následovne. Každý plát som položila na vlhkú utierku a natierala olejom pomocou štetca. Tak ako bolo napísané na obale toho zázraku. Ale… cesto bolo aj tak lámavé a nevzhľadné.
V nemocnici? Na ktorej planete? :-)
Dufam, ze nic vazne, skore uzdravenie !
Daako tu dobre varia este sa pytali ci chcem pohar vina k bifteku
Šnicel, Biftek… to nevyzerá na diétu
Prajem skoré uzdravenie
Na zatiaľ som sa došpargľovala 😊
Ani len na nemocnicu😅😅 To musí byť nejaká súkromná VIP nemocnica. @2010 tiež prajem skoré zotavenie.
💜 dakujem, bolo super.
Na jesen minuleho roku som stravil cas na slovensku v Agel nemocnici a strava bola velmi dobra, dakujem v piatok ma pustaju
Zostatky z víkendu. Ľadový šalát, zemiakový šalát, šunka a vajcia
Toto jedlo nie je zrovna veľmi fotogenické 😊
Práve dnes som ho mala na obed😊 chuť prekoná výzor😃
možno nie veľmi fotogenické, ale chuťovo výborné! Mali ste dobrý obed.
Takže toasty so syrom a so šunkou a trochu ovocia… a káva s mliekom.
Akurát varím vajíčka, budem robiť pomazánku na svačinu. A keďže sa chystám umývať okná, tak obed bude len nejaká rýchlovka. Rizoto alebo cestovina.
Pekný deň.
Mnam, davno sme nemali, si mi narobila chute. Su aj ine nefotogenicke jedla a su vyborne, napr. taka kolozvarska kapusta.
Jaj, tie jahňacie rebierka sú krásne vypečené! Len zahryznúť a odtrhnúť si kúsok od kosti ... a tá výborná šťava steká na bradu a človek sa nevdojak oblizne ako psík...
Prajem všetkým pekný deň a príjemné varenie, pečenie
Máš úplne pravdu. Ja by som ešte “veľmi nespoločensky” oblízala aj všetkých 10.
😅😅 presne tak sa to má správne jest. Holými rukami, tečúci tuk po brade a medzitým si oblízať aj prsty😅👍
To sme potom na rovnakej úrovni😊 Bez oblizovania prstov to nechutí ako má!!!
K pizzi salat??? Pozoruhodne :-)
Hej, je to neobvyklé 😂, ale keď tie paradajky na mňa tak smutne kukali
Krásne jedlo. Pekný tanier. Idem pozrieť ten recept, veľmi sa mi páči. Pozdravujem
Treba si zobrať väčší tanier🙂
Majte pekný pondelok 😊
Povidle ani mak tu žiaľ nekúpim. Ale aj táto kombinácia je chutná.
Ach jaj, to musela byť dobrota. Dobre si navarila.
Dala by som si. Musím niekedy veru urobiť.
Fazule, pečenú papriku, varenú repu… a veru, celkom to vyšlo chutne. :-))
Moze byt chutna kombinacia, ale mna by si sladkym obedom neuhostila, no co uz so mnou narobis :-)
No, s Tebou už nenarobím nič 😂
Teba by som pozvala na hostinu do Steak House
Ďakujem za milú odozvu. Ja mám sladké obedy veľmi rada. Som tak naučená ešte z domu. Pozdravujem 😘
Milé 😊, ale väčšie taniere nemám. Tieto majú priemer 32cm a sú to vlastne tzv. Platzteller. Už ostávajú len servírovacie misy 😂
Pozdravujem
V našej rodine sa parené buchty nezvyknú posýpať makom, ale kakaom zmiešaným s cukrom a poliate rozpusteným maslom. Robievala to tak ešte moja mama a môj muž si to tiež tak oblúbil.
K tomu moja už stálica v kuchyni “Domáca parená kysnutá knedľa” podľa @babkamt.
Prajem všetkým pekný deň
Ďakujem za dobrý tip. Neuveríš, ale vôbec ma to nenapadlo. Pozdravujem Ťa
Rýchly kurací rezeň #kitchenguru
Podľa mňa krásne "žrave fotky" a tá tortička no šikovné ručičky máš :))
Ďakujeme všetkým za marcové príspevky a @kuko95 za nakopnutie k ďalšej - aprílovej časti, ktorú nájdete TU:
varecha.pravda.sk/diskusie/co-dnes-varite-alebo-peciete-a...