Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť úžasné jedlá z májovej bryndze, ktorá je považovaná za najchutnejšiu.
Na 8 stranách v nej nájdete najlepšie recepty z nášho portálu Varecha.sk, napríklad na liptovské šúľky s bryndzou, pečenú mrkvu s bryndzovým dipom či na tekvicové halušky s bryndzou.
Dozviete sa aj, aké sú rozdiely medzi jednotlivými druhmi bryndze, ako si ju pripraviť doma, kedy je bryndza najzdravšia aj ako ju využiť v studenej kuchyni.
Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A potešia vás aj inšpirácie z mesačníka Varecha a to najlepšie z TV Varecha.
Dozviete sa aj, aké sú rozdiely medzi jednotlivými druhmi bryndze, ako si ju pripraviť doma, kedy je bryndza najzdravšia aj ako ju využiť v studenej kuchyni.
Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A potešia vás aj inšpirácie z mesačníka Varecha a to najlepšie z TV Varecha.
Tieto recepty na bryndzové variácie nájdete v prílohe Varecha
- Liptovské šúľky s bryndzou
- Pečená mrkva s bryndzovým dipom
- Tekvicové halušky s bryndzou
- Bryndzová polievka s hubami a kôprom
- Bryndzové slimáky
- Tagliatelle s bryndzou a kuracími prsami
- Dokonale tenká pizza s bryndzou
- Kysnuté bryndzové pagáče
- Bryndzové halušky s domácou slaninou
Prílohu Varecha nájdete v piatok 3. mája v denníku Pravda
* * *
Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.Predplatné piatkovej Pravdy
* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...
Diskusia k článku