Bryndzová nátierka s mletou červenou paprikou
Jarmila Horváthová
príloha Varecha, 25. apríla 2024
príloha Varecha, 25. apríla 2024
Foto: Shutterstock
Superjednoduchá nátierka, ktorú všetci milujeme.
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Zmäknuté maslo pokrájame na menšie kúsky. Pridáme bryndzu, nadrobno posekanú cibuľu a mletú červenú sladkú papriku. Ak použijeme údenú papriku, tá dodá nátierke ešte lepšiu chuť.
- 2
Varechou vymiešame dohladka. Podávame s čerstvým chlebíkom alebo s pečivom, môžeme posypať nasekanou čerstvou pažítkou.
Tiež bryndzová nátierka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ja dám aj horčicu, štipku soli.