Ryža na marocký spôsob
Foto: ryzasos
Vitajte v svete exotických chutí a vôní s naším receptom na ryžu pripravenú na marocký spôsob. Táto jednoduchá, ale ohromujúco chutná ryža je skutočnou Zobraziť celý popisVitajte v svete exotických chutí a vôní s naším receptom na ryžu pripravenú na marocký spôsob. Táto jednoduchá, ale ohromujúco chutná ryža je skutočnou lahôdkou pre vaše chuťové poháriky. V kombinácii s korenistými arómami, jemne sladkou chuťou a šťavnatými kúskami ovocia v sebe ukrýva bohatstvo marockej kuchyne.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Hrozienka namočte do vody a píniové oriešky opražte na panvici.
- 2
Mrkvu a pór očistite a nakrájajte na pásiky julienne. Pridajte ich do hrnca spolu s hrozienkami, píniovými orieškami a extra panenským olivovým olejom. Pridajte aj koreniny a zeleninový vývar.
- 3
Pridajte ryžu a varte na miernom plameni, kým sa všetka voda nevstrebe. Nechajte odstáť pár minút.
- 4
Očistite pomaranč a hrušku, nakrájajte a pridajte k uvarenej ryži. Podávajte.
Tiež ryža:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Dobrý deň, použitie ovocia je doplnené - v poslednom bode postupu. Ďakujeme za upozornenie.