
Kuracie mäso:
Perfektné mäsko zo zvyškov pečeného kuraťa
Aj vám sa občas stane, že vám po obede zostane upečené kuracie mäso a neviete, čo s ním?

Pre všetky deti:
11x domáca krtkova torta, aj ako koláč na plech či muffiny
Vďaka šikovným gazdinkám vieme, ako krtkovu tortu upiecť z domácich surovín a nie sme odkázaní na tú z polotovaru.

Grilovacie tajomstvá:
Entrecôte, steak pre naozajstných znalcov. Ako tento úžasný kus mäsa nepokaziť?
Steaky si veľa ľudí doma netrúfa robiť, ale ak viete, na čo si treba dať pri grilovaní pozor, určite sa vám podarí.

Víkendový koláč:
11x čerešňová bublanina, klasika, ktorá nás nikdy neomrzí
Je to asi najjednoduchší ovocný koláč aký vôbec môže byť a predsa je taký výnimočný. Chutí totiž každému!