Špagety so šampiňónovou omáčkou fotorecept
Špagety sa dajú pripraviť s rôznymi omáčkami. Huby sa k tomuto účelu hodia znamenite. Či už lesné alebo kúpené v obchode.
3-4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Maslo roztopíme a opražíme na ňom nakrájanú cibuľu. Pridáme na štvrtiny (alebo šestiny, ak sú väčšie) narezané šampiňóny a orestujeme ich.
-
2
Zalejeme smotanou, pridáme pretlak a osolíme. Na slabom plameni povaríme 10 minút.
-
3
Pridáme strúhaný syr a miešame, kým sa neroztopí.
-
4
Nakoniec dochutíme citrónovou šťavou.
- 5
Uvarené špagety rozdelíme na taniere, prelejeme omáčkou a podávame.
Tiež Špagety:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 5
Diskusia k receptu