Pšenovo-maková kaša fotorecept
Spojenie pšena a maku je veľmi dobrý nápad. Nie môj, recept mám z nejakých novín alebo časopisu, už si nepamätám. Ale to nie Zobraziť celý popisSpojenie pšena a maku je veľmi dobrý nápad. Nie môj, recept mám z nejakých novín alebo časopisu, už si nepamätám. Ale to nie je podstatné. Podstatný je výsledok.:) Recept som upravila oproti originálu, ten bol pôvodne s vodou. Ale ja mám rada mlieko. :)
Postup
-
1
Pšeno zalejeme mliekom a na slabšom plameni varíme domäkka.
-
2
Potom odstavíme z ohňa a vmiešame mak a vanilkový cukor. Zakryté necháme 5 minút postáť.
-
3
Kašu dáme na tanier a posypeme drobným ovocím. Podávame ihneď.
Diskusia k receptu