Začínáme další měsíc naší oblíbené diskusie o tom, co dnes vaříme, pečeme, zavařujeme, ochutnáváme a jak se máme, co je nového a nebo případně starého. Komenty jdou za sebou tak, jak jde čas a nám se daří někdy více, jindy méně nejen v kuchyni.
Rozjíždí se sezona jahod, třešní, nové zeleniny a vůbec dobrot, které nám dává Matka Země. Pojďme a sdílejme, s fotografiemi nebo bez nich. Máme také jenom příznivce - čtenáře, kteří nepřispívají, vítejte všichni, přátelé!
Odpoledne přijde kamarádka, dáme kafíčko a nabarví mi vlasy. Budeme mít fajn neděli.
Nech máme fajn nedeľu všetci ! :)
Díky za přání, jsi milá!
Prajem pekné nedeľné poobedie 😊
Omáčka vyzerá fantasticky!
Mně by moc chutnalo, hovězí na houbách miluju a ještě se smetanou hmm Skvělé chutné foto!
Ty jsi provokatérka, Miško! Hnědé, placaté jahody na listech salátu tu ještě nebyly! Utěšené a chutné foto!
Pěkná a chutná kombinace kuřecího maska, žampionů, hrášku a tekvicových nočků. Foto plné jemných chutí!
Čistá jahodová provokace, poháry snů! Dala bych si hned a s radostí, jahody se šlehačkou nemají chybu.
Provokácia!
Je to obľúbené jedlo všetkých :-)
Podľa:
varecha.pravda.sk/recepty/cestoviny-ako-ich-robi-babicka-...
varecha.pravda.sk/recepty/tortilla-de-patatas-zemiakova-p...
Víkendový humbuk skončil, mesto stíchlo. Dúfam, že ste si všetci oddýchli a nabrali sily do nového týždňa :-)
Bývam vo Vilanova i la Geltru, kúsok južne od Barcelony.
Tu je link na trochu info o meste kde bývam a domácich jedlách.
varecha.pravda.sk/magazin/predstavujeme-varechacov-kto-sa...
@laylastastykitchen , užite si Floridu. Ešte som tam nebola ale viem si predstaviť, že je tam super. :-)
Muz doniesol vybornu ceresnovu zmrzlinu. Isiel na bicykli a ako prekvapenie zobral termosku a z nedalekej "zmrzlinovej farmy" mi doniesol na pomaskrtenie zmrzlinku, :-)). Fakt bola velmi dobra.
Pekny jun vsetkym!