Foto: martinis
Absolútne jednoduchý, zdravý a rýchly recept s minimom surovín :)
1
porcia
porcia
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme vo vriacej osolenej vode "al dente".
- 2
Kým sa nám varia cestoviny, do hrnca dáme 1 tavený syr v črievku a prilejeme také množstvo mlieka, akú hustú chceme omáčku.
- 3
Na nie príliš vysokej teplote a za stáleho miešania syr rozpustíme, pridáme 2 prelisované strúčiky cesnaku a petržlenovú vňať.
- 4
2 menšie alebo jednu veľkú mrkvu nakrájame na kolieska a dáme na chvíľu variť do malého množstva vody. Scedíme, zmiešame s cestovinami a vmiešame k omáčke.
- 5
Môžeme smelo jesť zo svojej obľúbenej misky :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu