Jednoduchá ryža s tuniakom
Tento recept na tuniakovo-ryžový pokrm je perfektným riešením, keď si chcete pripraviť chutnú večeru bez starostí a s maximálnym využitím toho, čo máte doma. Zobraziť celý popisTento recept na tuniakovo-ryžový pokrm je perfektným riešením, keď si chcete pripraviť chutnú večeru bez starostí a s maximálnym využitím toho, čo máte doma. Príprava trvá menej ako 40 minút, používa jednoduché ingrediencie a výsledkom je ryža plná chuti s domáckym nádychom, ktorý si každý zamiluje.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do veľkej panvice pridajte scedený olej z Calvo tuniaka a zohrejte ho na strednom ohni. Pridajte nasekaný cesnak a papriku. Restujte niekoľko minút za častého miešania, kým nezačnú hnednúť. Tento krok je kľúčový pre rozvinutie základnej chuti jedla.
- 2
Pridajte ryžu SOS Long a opekajte niekoľko minút.
- 3
Potom prilejte biele víno a miešajte, kým sa alkohol nevyparí.
- 4
Zalejte veľmi horúcim rybím vývarom. Nepridávajte ho studený, pretože by to spomalilo proces varenia. Dochuťte soľou, čiernym korením a šafranom.
- 5
Keď je ryža takmer uvarená (niekoľko minút pred koncom varenia), pridajte väčšinu tuniaka a jemne premiešajte, aby sa všetko spojilo bez toho, aby ste porušili štruktúru zrna ryže. Časť tuniaka si nechajte na finálne ozdobenie.
- 6
Dovarenú ryžu podávajte v hlbokých tanieroch ozdobené zvyšným tuniakom a petržlenovou vňaťou.
Tiež rizoto:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu