
Bezmäsité jedlá:
Teplý šalát z pohánky s glazovanou zeleninou
dnes varí Kulinární studio MAFRA, mesačník Varecha

Len tak do ruky:
Syrové, bryndzové, pizzové aj s mletým mäsom. 12x slané muffiny
Ako stvorené na desiatu, na výlet alebo pre hostí.

Praktický prehľad:
Na začiatku či na konci varenia? 3 jednoduché pravidlá, ako zistíte, kedy do jedla pridať korenie a bylinky
Nie je jedno, kedy ich do jedla pridáte. Ako pri varení používať rôzne koreniny, aby pokrm pozdvihli a nie naopak?

Hotové raz-dva:
9 receptov na jablká v župane. A neprehliadnite ani malý trik, vďaka ktorému nebude cestíčko z ovocia stekať
Jabĺčka sa nám nikdy a v žiadnej podobe nezunujú. Vyskúšajte ich aj ako teplý dezert, ktorý pripravíte rýchlo a jednoducho.