Bezmäsité jedlá

prazdny 01:20

Vyprážaná špargľa v cestíčku

Jednoduché a mňam

Biela či zelená, oba druhy špargle sú okrem polievky, šalátu, slaného koláča či nákypu...

prazdny

Jednoduché zemiakové mafiny

Jednoduché a mňam

Stačia obyčajné varené zemiaky, trocha čerstvého špenátu, syra a nejaké to vajce a tieto zemiakové mafiny môžete mať zakrátko na stole....

prazdny

Rýchle nakladané reďkovky

Škola varenia

Z chrumkavej jarnej zeleniny sa dá jednoducho pripraviť veľmi chutná sladkokyslá príloha napríklad k mäsku....

prazdny

Zeleninové hranolky s bryndzovým dipom

Jednoduché a mňam

Doprajte si poriadnu porciu skvelej chrumkavej zeleniny s lahodným dipom. Na tieto zeleninové hranolky z rúry...

prazdny

Rýchla cesnačka

Škola varenia

Keď treba rýchlo nachystať pár porcií teplej polievky, naša cesnačka sa bude skvelo hodiť. Doplňte...

prazdny

Syrovo-paradajkové Amorove šípy

Bezmäsité jedlá

Pripravte mini prekvapenie pre vaše lásky ako malé romantické pohostenie. Postačia vám k tomu drobné paradajky...

prazdny

Krupicové halušky do polievky

Škola varenia

Nadýchané ako obláčik, jemné a lahodné - také veľké halušky by mali plávať v polievke ako...

prazdny

Vyprážaný syr feta so šalátom z červenej cibule

Jednoduché a mňam

Vyprážaný syr je klasika, ktorú si aspoň z času na čas, radi doprajeme všetci. Ale túto verziu so slaným syrom ste možno ešte neochutnali....

prazdny

Zapekané zemiaky – gratin

Škola varenia

Sú to vlastne najjednoduchšie francúzske zemiaky, ktoré sa podávajú ako príloha. Plátky zemiačikov, dobre...

prazdny

Výborné rýchle fánky

Jednoduché a mňam

Počas fašiangovej sezóny si radi doprajeme aj pár kúskov vyprážaného sladkého pečiva. Tieto naše výborné fánky...

prazdny

Jednoduchá vaječná omeleta

Škola varenia

K perfektným a obľúbeným raňajkám jednoznačne patria vajíčka na rôzne spôsoby. Naša jednoduchá základná omeleta je...

prazdny

Vyprážané jablkové kolieska podľa hercov z novej Perinbaby

Celebrity s Varechou

Vynikajúce a pritom celkom jednoduché vyprážané jabĺčka v cestíčku si pre nás pripravili herci Lukáš Frlajs a Valéria Frištik, ktorí stvárnili hlavné postavy v novom filme Perinbaba a dva svety....

prazdny

Jednoduchý zemiakový šalát bez majonézy

Škola varenia

Výborná príloha k pečenému aj vyprážanému mäsku či zelenine. Na tento jednoduchý zemiakový šalát potrebujete len...

prazdny

Ryžový nákyp s bobuľovým ovocím a mandľami

Jednoduché a mňam

Tradičné sladké jedlo ako od mamky či babky sme tentokrát trochu obmenili. Náš ryžový nákyp s...

prazdny

Pošírované vajce

Škola varenia

Pošírované alebo aj takzvané stratené vajce, je skvelé na raňajky na chlebík či pečivo, ale...

prazdny

Zemiakové lokše

Škola varenia

Perfektná príloha k pečenej kačke alebo husi, výborná na plnenie restovanou pečeňou, ale aj na sladko s makom či lekvárom....

prazdny

Krémová šampiňónová polievka s pošírovaným vajíčkom

Jednoduché a mňam

Jednoduchá krémová polievočka so šampiňónmi chutí vynikajúco a príjemne zahreje a zasýti. A keď si k...

prazdny

Chrumkavý pečený cícer

Kuchynské rady a tipy

Je to skvelá pochúťka ešte za tepla len tak na chrumkanie ale výborne ho využijete aj ako posýpku na krémové polievky alebo do šalátov....

prazdny

Rýchle placky k polievke

Škola varenia

Naše rýchle placky nachystáte raz dva a perfektne sa budú hodiť k polievkam od výmyslu sveta, ...

prazdny

Slivkové knedle s makom a bielou čokoládou

Jednoduché a mňam

Perfektné jedlo ako od babičky, to sú naše slivkové knedle s bielou čokoládou a makom...

prazdny

Langoše bez kysnutia s oštiepkom

Videorecept týždňa

Cesto na ne je raz dva hotové a po vypražení sú nadýchané a chrumkavé. Vyskúšajte naše...

prazdny

Rýchle šošovicové placky len z dvoch surovín

Kuchynské rady a tipy

Netreba žiadnu múku, postačí len obyčajná strukovina! Tieto výborné a rýchle šošovicové placky sú ideálne na...

prazdny

Jednoduché domáce lečo

Škola varenia

V sezóne paprík a paradajok si určite nenechajte ujsť šťavnaté lahodné lečo. Chutí výborne samotné, ...

prazdny

Studená polievka gazpacho

Jednoduché a mňam

Perfektné letné osvieženie v podobe sýtej zeleninovej polievky nám počas horúcich letných dní najlepšie ulahodí. Naša...

prazdny

Tvarohové knedličky so strúhankou

Škola varenia

Práve teraz je ten najlepší čas na vychutnávanie sladkých obedov u mamky či babičky a preto pre...

prazdny

Tzatziki - uhorkový šalát s jogurtom

Škola varenia

Výborný šalát, ktorý je ideálny počas celého leta. Tzatziki využijete na každej grilovačke či opekačke...

prazdny

Krémová šalátová polievka s mrkvovými hriankami

Jednoduché a mňam

Zo šalátu sa dajú pripraviť rôzne jedlá, napríklad aj polievka, ktorá sa pravdepodobne v nejakej...

prazdny 01:00

Jemný cícerový hummus

Škola varenia

Vynikajúci krémový dip z cícera je skvelou lahôdkou ku všetkým druhom chlebových placiek, alebo aj ako...

prazdny 06:04

Domáce plnené tortellini s ricottou a so špenátom

Videorecept týždňa

Niektoré jedlá sú prosto také obľúbené, že ich doma varíme naozaj často. Určite k nim patria aj domáce plnené cestoviny....

prazdny 02:50

Špenátové halušky so syrovou omáčkou

Jednoduché a mňam

Toto jedlo je stvorené pre všetkých fanúšikov halušiek a syra. Skvelo nasýti aj celú rodinu...

prazdny 01:01

Výborná domáca mliečna ryža

Škola varenia

Pochúťka od mamky či babičky, spomienka na detstvo... Pripraviť si fajnovú sladkú mliečnu ryžu bude...

prazdny 01:30

Pečené zemiakové vejáriky s reďkovkovým dipom

Jednoduché a mňam

Jednoduché a pritom efektné jedlo, ktoré nezaberie veľa času na prípravu. Ale zato je veľmi...

prazdny 00:52

Rýchla holandská omáčka

Škola varenia

Tradičná holandská omáčka sa musí šľahať nad parou a treba sa jej naozaj venovať, aby sa...

prazdny 01:20

Ako uvariť bielu a zelenú špargľu

Škola varenia

Stonky bielej či zelenej špargle sú veľmi chutné aj zdravé. Je dobré variť ich v správne...

prazdny 01:25

Jemné zemiakové knedle

Škola varenia

Vynikajúca a pritom celkom jednoduchá príloha k pečenému mäsku, prívarkom alebo omáčkam.

prazdny 01:40

Talianske krémové rizoto

Škola varenia

Je krémové a veľmi lahodné aj vďaka špeciálnemu druhu ryže, ktorá má veľa škrobu....