Ml

Energia 0 KJ
Kalórie 0,0 kcal0%
Cukor 0,00 g0%
* ml - nutričné hodnoty pre 0g

Recepty, kde je ml

prazdny

Avokádové „brownies“

Koláče

Zdravím varecháčov ;) Ospravedlňujem sa, že som sa na dlho odmlčala, ale mám jedinečnú výhovorku...

prazdny

Hovädzí wellington so zelerovým pyré

Hovädzie mäso

Šampiňóny nakrájame a opražíme na oleji a cibuľke a dochutíme soľou a čiernym korením. Celú túto zmes je...

prazdny

Zapekané tortily s tofu

Bezmäsité jedlá

Cibuľku a cesnak nadrobno nakrájame. Tofu popučíme vidličkou. V hrnci na olivovom oleji opečieme cibuľu, ...

prazdny

Hernekeitto - národné jedlo Fínska

Národné jedlá EÚ

Táto polievka sa môže jesť iba vo štvrtok, aby kresťania lepšie zniesli piatkový pôst. Fínsky...

prazdny

Dortíčky s kokosem a marcipánem

Dezerty

Vejce ušleháme s cukrem a postupně přidáváme ostatní přísady a prošleháme. Nalijeme do menšího vymazaného a...

prazdny

Bryndzové halušky - národné jedlo Slovenska

Národné jedlá EÚ

Nasleduje šok – bryndzové halušky nikdy nemohli byť naším tradičným národným jedlom. V časoch, keď...

prazdny

Francúzsky toast s tofu a ovocím

Dezerty

Tofu nakrájame a spolu s mliekom, cukrom, vanilkou a citrónovou kôrou rozmixujeme v kuchynskom robote....

prazdny

Jablkovo-pudingové koláče z hrnčekového cesta

Koláče

Tieto kysnuté koláče dvoch chutí sú u nás obľúbenou pochúťkou. Maslové cesto a jablkovo-pudingová plnka, fantázia....

prazdny

Paella

Bravčové mäso

Vynikajúca paella pripravená na uhlí.

prazdny

Noc v Benátkach rezy

Dezerty

Recept som dostala emailom a samozrejme som ho upravila na veľkosť môjho plechu aj podľa svojho vkusu....

prazdny

Žurek - národné jedlo Poľska

Národné jedlá EÚ

Najskromnejšia z poľských polievok, a zároveň aj pre cudzincov najexotickejšia. Zvyčajne sa jedáva na Veľkú...

prazdny

Bouneschlupp - národné jedlo Luxemburska

Národné jedlá EÚ

Luxemburgská kuchyňa je veľmi ovplyvnená všetkými okolitými krajinami. Aj bouneschlupp je mix Francúzska, Belgicka a...

prazdny

Špenátový koláč

Bezmäsité jedlá

Tento koláč je vlastne obdoba slaného koláča. Je to bez mäsa. Kto má rád špenát,...

prazdny

Špaldové halušky so sladkou kapustou a s údeným mäsom

Bravčové mäso

Do hrnca dáme rozohriať olej, do ktorého vložíme nakrájanú cibuľu a cesnak. Po opražení pridáme do hrnca nastrúhanú bielu...

prazdny

Tango rezy

Dezerty

Kto má rád dobošové rezy, tak bude veľmi spokojný s týmto receptom, je podobný...

prazdny

Taštičky s hráškovou plnkou a hovädzími plátkami

Hovädzie mäso

Cesto: Pripravíme jemné ucelené cesto na cestoviny zmiešaním žĺtkov, masla, oleja, soli a múky....

prazdny

Pavlova torta s malinovým krémom

Torty

Tortičku som robila dcérke k prvým narodeninám. Ona samozrejme papkala len ovocíčko, ale my veľkáči...

prazdny

Bœuf à la bourguigne - národne jedlo Francúzska

Národné jedlá EÚ

Pomaly varené mäso na víne. Korene tohto jedla siahajú, ako inak, do oblasti Burgundy....

prazdny

Oškvarkové pagáčiky

Raňajky

Receptami na pagáčiky sa to tu len tak hemží, tento recept je určený pre tých, ...

prazdny

Opekané šúľance s tekvicovou omáčkou

Cestoviny

Zemiaky uvaríme v šupke, dáme schladiť a po vychladnutí nastrúhame. K zemiakom primiešame vajcia, soľ...

prazdny

Hrnčekový kokosový koláč bez vajíčka

Koláče

Toto je rýchly a jednoduchý koláč, ktorý zvládne aj začiatočník. Rýchlo sa upečie a ešte...

prazdny

Králik na smotane podľa Romana Paulusa

Hlavné jedlá

Vyskúšal som už viacej receptov na králika na smotane, tento je zatiaľ najlepší.

prazdny

Ľahučké šľahačkové pečivo

Koláče

Ľahučké sladké kysnuté cesto so smotanou na šľahanie plnené džemom a tvarohovou plnkou :-) Výborné koláče ;-P

prazdny

Frikadeller - národné jedlo Dánska

Národné jedlá EÚ

Dánske mäsové guľky Frikadeller sa dajú pripraviť na veľa spôsobov, ale len jeden je originálny –...

prazdny

Rezance s kozím syrom a so slnečnicovými semienkami

Cestoviny

Cestoviny sú na slovenskom stole „doma" už odpradávna. Keď rozvoniavali kuchyňou našich praprababičiek široké i tenké rezance, ...

prazdny

Francúzsky pomarančový koláčik

Koláče

Dnes bolo poriadne upršané počasie a jediná aktivita, ktorú som bola ochotná spraviť bolo upiecť tento...

prazdny

Paella Valenciana - národné jedlo Španielska

Národné jedlá EÚ

Ryža sa v Španielsku začala pestovať v 10. storočí, najmä vo Valencii. Španieli si...

prazdny

Slaný koláč

Bravčové mäso

Je to chuťovka rýchlo upečená. Len nerobte toho viac, lebo všetko aj tak hneď zjete....

prazdny

Škvarkové pagáče

Bravčové mäso

Robievam ich rada, vždy si spomeniem na starkú, od ktorej pochádza recept. Pagáče môžeme...

prazdny

Bravčová panenka na špargľovom rizote

Bravčové mäso

V menšom hrnci na oleji opražíme nakrájanú šalotku do sklovita. Pridáme arborio ryžu a pražíme, až kým sa...

prazdny

Orechovo-maková bábovka bez múky

Koláče

Tak kto si dá orechovo-makovú bábovku bez múky?