Francúzsky toast
Francúzsky toast

Francúzsky toast s tofu a ovocím

lunter - fotkalunter, 12. mája 2019. Komerčný recept.
Francúzsky toast s tofu a ovocím
Foto: lunter
3
porcie
15 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
6 ks
230 ml
30 g
1 ČL
110 g mrazené
 (na servírovanie)
7 g
40 g
200 ml
1 PL




Postup

  1. 1

    Tofu nakrájame a spolu s mliekom, cukrom, vanilkou a citrónovou kôrou rozmixujeme v kuchynskom robote. Prelejeme do misky alebo hlbokého taniera.

  2. 2

    Panvicu rozohrejeme a dáme do nej trochu kokosového oleja. Toastový chlieb po jednom rýchlo z oboch strán namáčame v tofu zmesi a vyprážame na panvici. Opekáme dozlatista z oboch strán približne 3 minúty.

  3. 3

    Do menšieho kastróla dáme mrazené ovocie, pridáme javorový sirup, kukuričný škrob a 200 ml vody. Varíme asi 5 minút na miernej teplote, kým zmes zhustne.

  4. 4

    Francúzsky toast podávame s rozvareným ovocím, ozdobíme ho čerstvým ovocím a lístkami mäty.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia