Hrnčekový kokosový koláč bez vajíčka fotorecept
Toto je rýchly a jednoduchý koláč, ktorý zvládne aj začiatočník. Rýchlo sa upečie a ešte rýchlejšie zje.
príprava
na 180 °C
Suroviny
| Cesto: | |
| 2 hrnčeky (1 hrnček = 300 ml) | 
                                                             | 
                                                    
| 1 hrnček | 
                                                             | 
                                                    
| 1 hrnček (jemný) | 
                                                             | 
                                                    
| 1 hrnček (vlažné) | 
                                                             | 
                                                    
| 1 hrnček | 
                                                             | 
                                                    
| 300 ml | 
                                                             | 
                                                    
| 1 bal. | 
                                                             | 
                                                    
| 3/4 bal. | 
                                                             | 
                                                    
| Okrem toho: | |
| (na potretie korpusu) | 
                                                             | 
                                                    
| 
                                                             | 
                                                    |
| 
                                                             | 
                                                    |
| na vymastenie plechu | 
                                                             | 
                                                    
| na vysypanie plechu | 
                                                             | 
                                                    
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Pripravíme si suroviny na cesto.
                                                     - 
                                                    2
                                                    
Do misy preosejeme múku a pridáme zbytok suchých ingrediencií. Postupne striedavo pridávame jogurt, olej, mlieko. Varechou dobre premiešame, aby sa všetko spojilo.
                                                     - 
                                                    3
                                                    
Plech 39x29 cm vymastíme a vysypeme hrubou múkou.
                                                     - 
                                                    4
                                                    
Cesto rovnomerne rozotrieme a pečieme vo vyhriatej rúre na 180 stupňov 30-35 minút.
                                                     - 
                                                    5
                                                    
Korpus necháme vychladnúť a pripravíme si pikantný lekvár na potretie korpusu, môj je ríbezľový (nemusí byť).
                                                     - 
                                                    6
                                                    
Korpus potrieme zľahka lekvárom. Nanesieme čokoládovú polevu a koláč dáme do chladničky aspoň na chvíľu stuhnúť. Ozdobíme, pokrájame podľa seba. Dobrú chuť.
                                                     - 
                                                    7
                                                    
A stíham aj moje kvietky.
                                                     

                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    




                                                        
                                                    
 


Ďakujem za krásne slová veď každá, ktorá prispieva receptom sme iná.Každé pečenie, varenie je naozaj o trpezlivosti.A preto sú náročné a ľahšie.Na Izku si netrúfam ani,ja.Pekny dník.