
Foto: Pavoltoogood
Vynikajúca paella pripravená na uhlí.
10
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
60 minút
na 250 °C
na 250 °C
Suroviny
150 ml |
|
1 kg |
|
1 kg |
|
1 kg |
|
500 g |
|
1 kg |
|
500 g |
|
4 ks |
|
2 ks |
|
1 bal. |
|
1 kg |
|
2 ks |
|
3 strúčiky |
|
1 bal. |
|
200 g |
|
200 g |
|
3 l |
|
50 g |
|
1 ks |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Olivový olej s cesnakom dať do panvice a trochu osmažiť. Pridať všetko mäso okrem kreviet. Posypať korením a šafranom. Restovať mäso dozlatista, približne 30 minút. Pridať rozmarín.
-
2
Pridať všetku zeleninu a na vysokej teplote orestovať.
-
3
Pridat ryžu arborio a orestovať. Následne zaliať slepačím vývarom.
-
4
Dusiť, kým sa odparí voda a nechať veľmi málinko pripiecť. Pred dokončením pridať navrch krevety, rozkrájanú limetku a zakryť alobalom. Následne nechať na silnom plameni dusiť 3 minúty.
@Pavoltoogood , to muselo u vas krasne rozvoniavat....