Ml

Energia 0 KJ
Kalórie 0,0 kcal0%
Cukor 0,00 g0%
* ml - nutričné hodnoty pre 0g

Recepty, kde je ml

prazdny

Oškvarkové pagáčiky

Raňajky

Receptami na pagáčiky sa to tu len tak hemží, tento recept je určený pre tých, ...

prazdny

Opekané šúľance s tekvicovou omáčkou

Cestoviny

Zemiaky uvaríme v šupke, dáme schladiť a po vychladnutí nastrúhame. K zemiakom primiešame vajcia, soľ...

prazdny

Hrnčekový kokosový koláč bez vajíčka

Koláče

Toto je rýchly a jednoduchý koláč, ktorý zvládne aj začiatočník. Rýchlo sa upečie a ešte...

prazdny

Králik na smotane podľa Romana Paulusa

Hlavné jedlá

Vyskúšal som už viacej receptov na králika na smotane, tento je zatiaľ najlepší.

prazdny

Ľahučké šľahačkové pečivo

Koláče

Ľahučké sladké kysnuté cesto so smotanou na šľahanie plnené džemom a tvarohovou plnkou :-) Výborné koláče ;-P

prazdny

Frikadeller - národné jedlo Dánska

Národné jedlá EÚ

Dánske mäsové guľky Frikadeller sa dajú pripraviť na veľa spôsobov, ale len jeden je originálny –...

prazdny

Rezance s kozím syrom a so slnečnicovými semienkami

Cestoviny

Cestoviny sú na slovenskom stole „doma" už odpradávna. Keď rozvoniavali kuchyňou našich praprababičiek široké i tenké rezance, ...

prazdny

Francúzsky pomarančový koláčik

Koláče

Dnes bolo poriadne upršané počasie a jediná aktivita, ktorú som bola ochotná spraviť bolo upiecť tento...

prazdny

Paella Valenciana - národné jedlo Španielska

Národné jedlá EÚ

Ryža sa v Španielsku začala pestovať v 10. storočí, najmä vo Valencii. Španieli si...

prazdny

Slaný koláč

Bravčové mäso

Je to chuťovka rýchlo upečená. Len nerobte toho viac, lebo všetko aj tak hneď zjete....

prazdny

Škvarkové pagáče

Bravčové mäso

Robievam ich rada, vždy si spomeniem na starkú, od ktorej pochádza recept. Pagáče môžeme...

prazdny

Bravčová panenka na špargľovom rizote

Bravčové mäso

V menšom hrnci na oleji opražíme nakrájanú šalotku do sklovita. Pridáme arborio ryžu a pražíme, až kým sa...

prazdny

Orechovo-maková bábovka bez múky

Koláče

Tak kto si dá orechovo-makovú bábovku bez múky?

prazdny

Špargľou plnený quiche

Večera

Zo surovín na cesto dôkladne vymiesime bochník a vtlačíme ho do formy na tortu alebo do pekáča.

prazdny

Csirkepaprikás - národné jedlo Maďarska

Národné jedlá EÚ

Papriku začali v 16. storočí pestovať najmä v Turecku. Maďari však rýchlo zistili, že...

prazdny

Špargľovo-hubové ragú s cestovinami zo zemiakového cesta

Cestoviny

V hrnci na masle orestujeme nadrobno pokrájanú šalotku spolu s cesnakom do sklovita. Pridáme huby a špargľu...

prazdny

Roláda Eclair

Dezerty

Táto roláda je taký pokušiteľ... Keď je v chladničke, tak vás stále niečo pokúša, ...

prazdny

Plnené mušličky

Dezerty

Tieto koláčiky sú vhodné na sviatky, ale aj oslavy. Trocha práce, ale zvládne to aj...

prazdny

Francúzsky makový krémeš

Dezerty

Tento krémeš je fantastický, odporúčam ho vyskúšať.

prazdny

Špargľová polievka s kôprom a rybacími knedličkami

Večera

V menšom hrnci na olivovom oleji orestujeme nadrobno nakrájanú šalotku do sklovita. Pridáme očistenú a nakrájanú špargľu, ...

prazdny

Orechová vianočka

Koláče

Takúto vianočku si môžete upiecť hocikedy aj na raňajky.

prazdny

Bao buns s hovädzím bulgogi

Hovädzie mäso

Kórejskú kuchyňu mám veľmi rada, teda aspoň jej západnú reprezentáciu. Keď v menu vidím bao...

prazdny

Pavlova torta s citrónom, levanduľou a medom

Torty

Pavlova je jedným z mojich najobľúbenejších dezertov. Je jednoduchá, rýchla a mám pocit, že...

prazdny

Kysnutý makový koláč - chryzantéma

Koláče

Koláč z rýchleho kysnutého cesta, s ktorým sa pracuje hneď. O čo viac času ušetríme...

prazdny

Pistáciové kivi rezy so šľahačkou

Dezerty

Opäť jeden recept, ktorý som si sama poskladala podľa svojej fantázie. Korpus je z pistáciového...

prazdny

Krém z medvedieho cesnaku s ružovým prepeličím vajíčkom

Večera

Zemiaky očistíme a nastrúhame. Cibuľu a cesnak nakrájame nadrobno a orestujeme na oleji. Pridáme zemiaky a...

prazdny

Jágerek z daniela

Hlavné jedlá

Jágerek v tejto úprave som jedol na jednej poľovníckej oslave. Veľmi mi to chutilo, tak...

prazdny

Závitky zo sivoňa a z údeného lososa s dvojfarebnou omáčkou

Hlavné jedlá

Špenát umyjeme, osušíme a orestujeme na masle. Osolíme a okoreníme.

prazdny

Tofu koláč s ovocím

Koláče

Tofu, sójový zakysaný nápoj, vanilkový cukor, trstinový cukor a citrónovú kôru rozmixujeme v mixéri....

prazdny

Polievka z daniela s knedličkami a hlivou

Večera

Ostali mi kostí z daniela, tak som urobil z nich takúto sviatočnú poľovnícku polievku, ktorú...

prazdny

Jahňacia roláda s kalerábovým pyré

Hlavné jedlá

Kaleráb, cibuľu a cesnak očistíme. Všetko nakrájame na väčšie kocky. Do hrnca dáme mlieko a pridáme...