Teplý šalát z japonských rezancov a pečeného tofu
mesačník Varecha, dnes 18:00

Foto: Kulinární studio MAFRA
Nebojte sa experimentovať a vyskúšať nové kombinácie, ktoré vás prekvapia skvelou chuťou.
porcie
príprava
Postup
-
1
Tofu nakrájame na hranolčeky a zmiešame v mise s 1 PL oleja a čili omáčkou. Rozložíme ho na plech vystlaný papierom na pečenie, vložíme do rúry vyhriatej na 200 °C a pečieme asi 20 minút.
- 2
Medzitým uvaríme rezance podľa návodu na obale. Reďkovky očistíme, nakrájame, ľahko orestujeme na zvyšnom oleji a premiešame s listami baby špenátu. Sezam nasucho opražíme.
- 3
Zmiešame všetky ingrediencie na dresing a časť premiešame s uvarenými rezancami. Rozdelíme ich do misiek. Pridáme reďkovky s baby špenátom a hranolčeky pečeného tofu. Všetko pokvapkáme zvyšným dresingom a posypeme praženým sezamom.
Tiež teplý šalát:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu