Recepty, kde je rybacia omáčka
Opekaná ryža s ananásom
Opekaná ryža je skvelý recept, kde využijete ryžu, ktorú ste predchádzajúci deň nestihli zjesť....
Thajské stir-fry s bazalkou (Pad kra prao)
Pad kra prao je jedno z najpopulárnejších thajských jedál. Jeho názov znamená „pražené mäso s bazalkou“ a je to jednoduchý a
chutný recept, ktorý si pripravíte do pol hodiny....
Thajské červené kuracie karí
Tento recept pre vás pripravila Lucka, Fitrecepty.
Toto jedlo roztancuje chuťové poháriky všetkým z vás, ktorí milujete exotické a pikantnejšie jedlá s mäsom....
Červené karí podľa Martina „Fefe“ Žúžiho z Hexu
Svoje obľúbené jedlo nám dnes navaril skladateľ, textár a gitarista skupiny HEX. Nechajte sa inšpirovať...
Tom Kha s kuracím mäsom
Tento recept sa môže robiť namiesto
s kuracím mäsom aj s krevetami.
Hovädzie mäso s thajskou bazalkovou pastou
Bazalka posvätná (iný názov je Tulsi) sa používa v Thajsku do ostrých koreninových jedál z rýb, hydiny a hovädzieho karé....
Polievka Tom Yum s krevetami a kokosovým mliekom
Do hrnca nalejeme 150 ml kokosového mlieka
a 150 ml vody a necháme zovrieť. Pridáme
na šikmo nakrájanú...
Pražené ryžové rezance Pad Thai
Pripravíme Pad Thai omáčku. Do malého hrnca dáme všetky suroviny a dobre premiešame. Varíme 20...
Vietnamské Nem lui
Jednoduchý recept na vietnamské grilované mleté mäso, podávané aj ako fastfood.
Jemne pikantné kuracie karí
Ako som už v minulosti spomínala, veľmi rada skúšam nové chute z rôznych častí sveta. Karí patrí medzi naše obľúbené recepty....
Mušle s chilli džemom a bazalkou
Bolo mi ľúto vyhodiť thajskú bazalku, tak som zalovil v kuchárskej knihe Thai Street Food...
Thajská klasika Pad Kra Pao
Dlho nebolo pridane daco exoticke. Pre tych co nemaju radi komplexne chute a stiplave radsej...
Chrumkavé krevety so slivkovou majonézou
Krevety očistíme, ale necháme na nich posledný článok – chvost. Očistené ich namarinujeme v sójovej...
Hovädzie zeleninové Wok rezance
Ošúpeme cesnak a na jemno ho nasekáme. Jarnú cibuľku očistíme a nakrájame. Hovädzie mäso nakrájame...
Ázijské kuracie krídelká
Olej, rybaciu omáčku, sójovú omáčku a thajské karí zmiešame na marinádu. Kuracie krídelká rovnomerne...
Thajské rezance vo woku
Zohrejeme približne 1 liter vody v hrnci alebo v rýchlovarnej kanvici. Rezance dáme do misy a...
Thajská kokosová polievka „Tom Kha Kai“
Zmiešané sušené huby namočíme na 10 minút do horúcej vody. Ošúpeme cibuľu a na jemno nasekáme....
Japonské mäsové taštičky Gyoza
Gyoza taštičky okrem ramenu a sushi patria medzi u nás už známe a obľúbené japonské jedlá....

Opekaná ryža s ananásom
Opekaná ryža je skvelý recept, kde využijete ryžu, ktorú ste predchádzajúci deň nestihli zjesť....

Thajské stir-fry s bazalkou (Pad kra prao)
Pad kra prao je jedno z najpopulárnejších thajských jedál. Jeho názov znamená „pražené mäso s bazalkou“ a je to jednoduchý a chutný recept, ktorý si pripravíte do pol hodiny....

Thajské červené kuracie karí
Tento recept pre vás pripravila Lucka, Fitrecepty. Toto jedlo roztancuje chuťové poháriky všetkým z vás, ktorí milujete exotické a pikantnejšie jedlá s mäsom....

Červené karí podľa Martina „Fefe“ Žúžiho z Hexu
Svoje obľúbené jedlo nám dnes navaril skladateľ, textár a gitarista skupiny HEX. Nechajte sa inšpirovať...

Tom Kha s kuracím mäsom
Tento recept sa môže robiť namiesto s kuracím mäsom aj s krevetami.

Hovädzie mäso s thajskou bazalkovou pastou
Bazalka posvätná (iný názov je Tulsi) sa používa v Thajsku do ostrých koreninových jedál z rýb, hydiny a hovädzieho karé....

Polievka Tom Yum s krevetami a kokosovým mliekom
Do hrnca nalejeme 150 ml kokosového mlieka a 150 ml vody a necháme zovrieť. Pridáme na šikmo nakrájanú...

Pražené ryžové rezance Pad Thai
Pripravíme Pad Thai omáčku. Do malého hrnca dáme všetky suroviny a dobre premiešame. Varíme 20...

Vietnamské Nem lui
Jednoduchý recept na vietnamské grilované mleté mäso, podávané aj ako fastfood.

Jemne pikantné kuracie karí
Ako som už v minulosti spomínala, veľmi rada skúšam nové chute z rôznych častí sveta. Karí patrí medzi naše obľúbené recepty....

Mušle s chilli džemom a bazalkou
Bolo mi ľúto vyhodiť thajskú bazalku, tak som zalovil v kuchárskej knihe Thai Street Food...

Thajská klasika Pad Kra Pao
Dlho nebolo pridane daco exoticke. Pre tych co nemaju radi komplexne chute a stiplave radsej...

Chrumkavé krevety so slivkovou majonézou
Krevety očistíme, ale necháme na nich posledný článok – chvost. Očistené ich namarinujeme v sójovej...

Hovädzie zeleninové Wok rezance
Ošúpeme cesnak a na jemno ho nasekáme. Jarnú cibuľku očistíme a nakrájame. Hovädzie mäso nakrájame...

Ázijské kuracie krídelká
Olej, rybaciu omáčku, sójovú omáčku a thajské karí zmiešame na marinádu. Kuracie krídelká rovnomerne...

Thajské rezance vo woku
Zohrejeme približne 1 liter vody v hrnci alebo v rýchlovarnej kanvici. Rezance dáme do misy a...

Thajská kokosová polievka „Tom Kha Kai“
Zmiešané sušené huby namočíme na 10 minút do horúcej vody. Ošúpeme cibuľu a na jemno nasekáme....

Japonské mäsové taštičky Gyoza
Gyoza taštičky okrem ramenu a sushi patria medzi u nás už známe a obľúbené japonské jedlá....