Milé Varecháčky a Varecháči, prosím o Váš názor na teplovzdušnú fritézu Delimano, aké máte s ňou skúsenosti? Za každú radu vopred ďakujem a prajem pekný zvyšok dňa.
@zareagujMilé Varecháčky a Varecháči, prosím o Váš názor na teplovzdušnú fritézu Delimano, aké máte s ňou skúsenosti? Za každú radu vopred ďakujem a prajem pekný zvyšok dňa.
@zareaguj
Ma ju sestra, pytala som sa, ci je spokojna. Paci sa jej, ze pre dvoch navari rychlo, ale skusala hranolky a tie neboli chrumkave, len akosi udusene.
Zatial ju nekupujem, uvidime.
Mňa teda vôbec neláka, podľa mňa je jedlo z nej akési mäkké, vôbec nie chrumkavé.... Je to vec chuti, každému chutí niečo iné.
Najlepšie by asi bolo aby si skúsila jedlo pripravené v tejto fritéze, aby si vedela, či ti chutí.
Sú iba dve možnosti : buď ti bude chutiť alebo nie... :-))
Evka, ja som kúpila fritezu hneď ako prišla na trh, samozrejme draho, lebo vždy chcem všetko hned:-))
Hranolky sú úplne fantastické, chrumkavé, aj mäso bez obalu sa upecie dobre, kuriatko sa upecie, ale aj vysusi, ale ak túžiš po vypražanom mäse tak určite z tejto fritezy to nebude:-( celkom uspokojivo sa pripraví napr. ryba, výborné sú pečene zemiaky v šupke, ale po pravde a všetkých možných pokusoch, (vyskúšala som recepty aj zo zahraničia), nesplnila moje očakávanie, ale zaberá miesto na linke :-)) najviac využívam na zohrievanie pečiva tak to je výborné, ako z pece a pečiem zemiaky aj gaštany som piekla, ale iba 1x. Z vlastnej skúsenosti by som sa znovu ja, pre kúpu fritezy nerozhodla. No neberiem názor iným. Ja mam fritezu Delimano.
ze tak isto ako trubu treba aj airfryer predohriat atd, zajtra robim vyprazane file a hranolky.
Robil som minuly tyzden stavnaty chrumkavy cinsky bocik, podla tohto receptu,
Vyprazane veci v tom nerobim
Nie je to nic exoticke, len moderna remoska
youtu.be/GtF0vyNPBk8...
Děkuji, jsi zlatý!! Remoska s vrtulkou. Mě mátl ten obal, ale už jsem doma.
, www.delimano.sk/varny-system-edesia-delimano?med=social...
S určitosťou, hranolky z obchodu, chrumkavé sú, ak robím zo zemiakov, upecu sa, ale sú mäkké, rezne sa urobia, ale nie upražia, teda, nám ta chuť nevyhovuje, kuracie stehná, aj mini kuriatko natural, bez obalu, sa upecie, ale bez pridania masla je mlandrave, vypečky z krkovičky sú dobré, prosto, záleží samozrejme na každom, aké má nároky na hotové jedlo. Netvrdím, že nemusí vyhovovať každému, no my sme zvyknutí na retro jedlo, aké pripravuje napr. @kvakac ,ci @kimlo , možno nie diétne, tak by som sa znovu po skúsenosti pre kúpu nerozhodla. Ked ho už mám, občas využijem, no obišla by som sa bez neho. :-) Čo sa týka pomalého hrnca, ten moje očakávanie,( na odporúčanie @kimlo ) spĺňa na 100%,..takže, je to každého individuálne rozhodnutie :-)
Dnes moje varenie pre jedneho, nic nebolo mlandrave...
Prajem Ti dobru chuť! :-)) vidím, že si robil rybu, o ktorej som písala, že sa dá, v predošlom komentári. Tiež však pripomeniem, že som napísala, že je to individuálne rozhodnutie kazdeho, ja som opísala moje skúsenosti a nazor:-)
nikoho neodhovaram od kúpy, možno tvoje jedlo pre jedného nájde u mnohých nadšenie :-) určite nemám v úmysle spochybňovať Tvoje jedlo, skúsenosti, prajem pekný deň a veľa receptov, ktoré často v dobrom obdivujem, najmä foto:-)
Takze usetrim, nepotrebujem ju.
Dnes som sa konecne dostal k tomuto experimentu robenia chrumkaveho bociku, cakal som nech mi kimchi kapusta dozreje aspon tyzden. Aj to bol tiez korejsky experiment robit stir fry z kimchi a ryzovych slizov vo woku .
Robil som vyprazanu rybu ale som nespecifikoval trik ako sa to robi. Je to podobne ako rezne
Zde je video: www.ceskatelevize.cz/porady/10658625776-polopate/22056222040...
www.alza.cz/salente-ario-s-horkovzdusnou-troubou-d5...
Tak som trochu hladala a uz presne viem, co doma nechcem, pozri sem:
Vobec nie je pravda, ze vsetko v jednom hrnci, kde sa vzala ta brokolica? A potom umyvat 3 pokrievky a este nejaky ventil? Maso najskor dusene, potom trapene tlakom a nakoniec pecene, uf.
Nehovorim uz o tom, ze je to obrovske hebedo, jedine plus ma u mna nerez nadoba.
Máš pravdu . To video je pekný marketing,nič viac.
Jasné, brokolicu vyčaroval aj v tom prvním videu.
Vložila jsem pro zajímavost, víš, že já na takové vychytávky mám slabost. Mě technika v kuchyni fascinuje, haha Je to monstrum, o tom žádná. Když nemáš vůbec vybavenou kuchyń, je to alternativní možnost - zajímavost.
Ja tiez nedoverujem vsetkym novym prespekulovanym gagdets, ale skusali sme taku malu pizza ruru co reklamovala pizzu ako z pizzerie za minutu... Na velke prekvapenie to naozaj funguje
Mám elektrický tlakový hrnec Eta, je fajn a není tak obrovský. Dokonce v něm upeču i piškotový korpus - už jsem to dělala a byl ok.
@2010 velmi zajímavá vychytávka, ještě jsem takovou pícku neviděla. Díky za sdílení, zase jsem chytřejší.
Na konci videa hovori, ze za necelu hodinu je obed hotovy. To mam rychlejsie hotove aj bez toho zazracneho Hebeda. 2 kuracie stehna ca 500g–30 min pecenia V trube a zaroven varene zemiaky na platni a do 40 min Je obed aj s tanierom na stole.
Aj pouziteho riadu na umyvanie je menej - 1 pekac, 1 hrniec, 1 skridla. :-)
Nejdůlelžitější je mít co dát do toho pekáče a hrnce. Ještě aby šla elektřina či plyn. Není co řešit. Pamatuju doby, kdy každou chvíli nešla elektřina, plyn jsme ještě zavedený neměli. Babička měla v záloze klasická kamna, takže hupky pro dřevo, uhlí a už se vařilo. Trocha dýmu, bo když se kamna nepoužívají, chvíli není vidět na ruku. A když děda přišel z práce, navařeno bylo.
Máš pravdu, klasika je klasika, na to sme zvyknutí :-) toľko krát som sa za povedala, že sa nenechám nalákať a výsledok? Nenapravitelnaaaaá:-)
@2010 nože daj ten trik, nech zmením názor :-) máš super recepty, ale nie vždy je to v našich podmienkach realizovatelne:-)
Je to Roccbox Gozney? Kde sa to dá zohnať? Koľko sa nahrieva?
eu.gozney.com/products/roccbox...
Cez Amazon
www.amazon.com/ROCCBOX-Portable-Outdoor-Pizza-Oven/dp/...
Ďakujem. Skúsenosti?
Aka je to znacka?