Bravčové mäso s cesnakom
Pani Naam, vl. menom Parichart Bystriansky
majiteľka Naam Thai Food v Bratislave a lektorka Školy varenia pre gurmánov, 4. januára 2022
majiteľka Naam Thai Food v Bratislave a lektorka Školy varenia pre gurmánov, 4. januára 2022
Foto: Pravda - Ivan Majerský
2
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
V miske zmiešame spolu sójovú omáčku, ustricovú omáčku, rybaciu omáčku a palmový cukor.
- 2
Na panvici zohrejeme olej, pridáme nasekaný cesnak a koriandrový koreň. Pridáme nakrájané bravčové mäso a mleté čierne korenie, trochu vody a pripravenú omáčku.
- 3
Nakoniec pridáme nasekanú koriandrovú vňať. Podávame s uvarenou jazmínovou ryžou.
Tiež bravčové mäso:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu