Bravčové mäso
Bravčové mäso

Bravčové mäso s cesnakom

Pani Naam, vl. menom Parichart Bystriansky
majiteľka Naam Thai Food v Bratislave a lektorka Školy varenia pre gurmánov, 4. januára 2022
Bravčové mäso s cesnakom
Foto: Pravda - Ivan Majerský
2
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

200 g
20 g
20 g
1 PL
1 PL
2 1/2 PL
2 ČL
1 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    V miske zmiešame spolu sójovú omáčku, ustricovú omáčku, rybaciu omáčku a palmový cukor.

  2. 2

    Na panvici zohrejeme olej, pridáme nasekaný cesnak a koriandrový koreň. Pridáme nakrájané bravčové mäso a mleté čierne korenie, trochu vody a pripravenú omáčku.

  3. 3

    Nakoniec pridáme nasekanú koriandrovú vňať. Podávame s uvarenou jazmínovou ryžou.

Diskusia k receptu


Zaujímavé video z archívu TV Varecha