Predjedlá (recepty chronologicky)

prazdny

Paštéta z husacej pečene s nakladanými hubami

Nátierky

Kuracie prsia a husaciu pečeň očistíme a nakrájame na väčšie kúsky. Najemno nakrájanú šalotku restujeme na...

prazdny

Krevetový koktail

Šaláty

Rozmrazené krevety poriadne vysušíme a opečieme na olivovom oleji, zakvapneme limetkovou šťavou, mierne posolíme a necháme...

prazdny

Šalát zo surimi tyčiniek a papriky tricolore

Šaláty

Chutný šalátik zo surimi tyčiniek alebo z krabích tyčiniek.

prazdny

Slovenská huspenina

Bravčové mäso

Pozrite si, ako pripravujú huspeninu Jozef Mak a šéfkuchárka Ivana Havelová.

prazdny

Domáca paštéta z kuracích pečienok

Kuracie mäso

Peter Varga nám tentokrát predstaví jednoduchý recept na pochúťku, ktorou dokonale obohatíte sviatočný stôl.

prazdny

Slaná štrúdľa pre milovníkov obložených chlebíčkov

Večera

Párty recept pre milovníkov chlebíčkov a príjemné prekvapenie pre hostí!...

prazdny

Sekaná z diviaka s tekvicou

Hlavné jedlá

Mäso odblaníme a zomelieme nadrobno spolu s cibuľou a cesnakom. Pridáme horčicu, vajcia, majorán, mleté...

prazdny

Huspenina s chudým mäsom

Bravčové mäso

Keďže táto huspenina chutí celej rodine, tak som sa rozhodla, že sa podelím s mojím...

prazdny

Šampiňóny plnené rastlinnou jaternicou

Bezmäsité jedlá

Máme pre vás tip na rýchlu a nenáročnú večeru, plnú proteínov. Vyskúšajte nové LUNTER Hotové...

prazdny

Šošovicový šalát so zeleninou a slaným karamelom

Bezmäsité jedlá

Šošovicu belugu uvaríme al dente. Mrkvu a petržlen oblanšírujeme a nakrájame najemno, pridáme k uvarenej scedenej...

prazdny

Murgh Tikka (predjedlo z kurčaťa)

Kuracie mäso

V receptoch kuchýň Indie sa často stretnete s pojmom garam masala. Nie je to nič tajomné, je to vlastne zmes korenín, mierne opražená, aby sa zvýraznila ich chuť, a pomletá na prášok....

prazdny

Venčeky so syrovou penou a s údeným lososom

Slané chuťovky

Odpaľované cesto: V hrnci necháme zovrieť osolenú vodu s maslom. Do vriacej vody naraz prisypeme preosiatu múku a...

prazdny

Fermentovaná mladá cvikla s černicami, orechmi a ovčou bryndzou

Bezmäsité jedlá

Fermentovaná zelenina je v jesennom období najlepším domácim zdrojom vitamínov a významne podporuje trávenie a metabolizmus celého...

prazdny

Orechový „tatarák“

Slané chuťovky

Vlašské orechy rozmixujeme na menšie kusy, nemali by byť pomleté na prach, takže ich nemelieme...

prazdny

Jednoduché cviklové placky s jogurtovým dresingom

Bezmäsité jedlá

S chuťovo výrazným syrom je to veľká dobrota. Z červenej repy som už robila všetko možné, ale placky prišli na rad až teraz....

prazdny

Ceviche z lososa a citrusových plodov

Šaláty

Filetu z lososa nakrájame na širšie rezance (asi 1 x 5 cm). V miske vymiešame cukor,...

prazdny

Hubové ragú na domácej olivovej hrianke

Bezmäsité jedlá

Bageta: Pripravíme kvások z vody, droždia, cukru a preosiatej múky. Zmiešame ho so soľou...

prazdny

Pečeňová paštéta s hruškami

Kuracie mäso

Jednoduchá, jemná a hlavne chutná paštéta.

prazdny

Husacie rillettes s karamelizovanou cibuľou

Nátierky

Z konfitovaných husacích stehien odstránime kožu. Mäso zo stehien oberieme od kostí, pridáme k nemu trochu...