Thajská klasika Pad Kra Pao fotorecept

2010 - bez fotky2010, 7. februára 2018 12:29
Ďalšie recepty »

Thajská klasika Pad Kra Pao (fotorecept)Foto: 2010

Dlho nebolo pridane daco exoticke. Pre tych co nemaju radi komplexne chute a stiplave radsej nech prehliadnu tento recept. Thajska kuchyna je taka kde sa stiplave, slane, sladke a aromaticke miesa. Takze mlete bravcove , stir fry so zelenou fazulkou vela cesnaku, chilli este viac bazalky.

15 min
príprava
15 min
tepelná úprava

Suroviny

Tip:
Kúpte si 1. knihu s receptami z Varecha.sk

Postup prípravy

  1. 1

    Thajska kuchyna je vela ingrediencii, tak si ich treba radsej nachystat popredu.

    Thajská klasika Pad Kra Pao (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Vacsina casu v thajskej kuchyni je stravenych pripravou, krajanim nie az tak varenim.

    Thajská klasika Pad Kra Pao (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Do woku si dame rozohriat olej a pridame salotku potom cesnak chilli a mlete bravcove a stir fry - oprazime, podusime. Ja som mal velmi mladu fazulku tak nebolo treba predvarit. Podlejeme trochu vodou alebo ked mame cinskym vinom na varenie ( je slane ). Nakoniec pridame podla chute sojovu omacku, ustricovu omacku, a lyzicu cukru - podla chute, premiesame poprehadzujeme.

  4. 4

    Na koniec pridame thajsku bazalku - vela. Pridame trosku sezamoveho oleja a limetkovej stavy podla chuti. Poprehadzujeme 30 sekund.

    Thajská klasika Pad Kra Pao (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Moc to vonalo tak sa dakdo zavesil na sietkove dvere .

    Thajská klasika Pad Kra Pao (fotorecept) - obrázok 5
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist