Bravčové s fazuľkou
Bravčové s fazuľkou

Thajská klasika Pad Kra Pao fotorecept

2010 - bez fotky2010, 7. februára 2018
Thajská klasika Pad Kra Pao (fotorecept)
Foto: 2010

Dlho nebolo pridane daco exoticke. Pre tych co nemaju radi komplexne chute a stiplave radsej nech prehliadnu tento recept. Thajska kuchyna je taka kde sa stiplave, slane, sladke a aromaticke miesa. Takze mlete bravcove , stir fry so zelenou fazulkou vela cesnaku, chilli este viac bazalky.

15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g (mleté)
300 g
3 ks
6 strúčikov
1 ks
1 PL
2 PL
1/2 PL
1 KL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Thajska kuchyna je vela ingrediencii, tak si ich treba radsej nachystat popredu.

    Thajská klasika Pad Kra Pao (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Vacsina casu v thajskej kuchyni je stravenych pripravou, krajanim nie az tak varenim.

    Thajská klasika Pad Kra Pao (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Do woku si dame rozohriat olej a pridame salotku potom cesnak chilli a mlete bravcove a stir fry - oprazime, podusime. Ja som mal velmi mladu fazulku tak nebolo treba predvarit. Podlejeme trochu vodou alebo ked mame cinskym vinom na varenie ( je slane ). Nakoniec pridame podla chute sojovu omacku, ustricovu omacku, a lyzicu cukru - podla chute, premiesame poprehadzujeme.

  4. 4

    Na koniec pridame thajsku bazalku - vela. Pridame trosku sezamoveho oleja a limetkovej stavy podla chuti. Poprehadzujeme 30 sekund.

    Thajská klasika Pad Kra Pao (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Moc to vonalo tak sa dakdo zavesil na sietkove dvere .

    Thajská klasika Pad Kra Pao (fotorecept) - obrázok 5

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Vyyyyyborne, male upravy: miesto cukru som dala chilli omacku a rybaciu omacku nevlastnim, tak bez nej.
Pravdu povediac som sa trochu bala tej kombinacie, ale nesklamalo, ako ostatne vsetky rcp. od teba.
Nabuduce dam viac chilli aj bazalky.


Znova som sa vratila k tomuto uzasnemu rcp., dala som do zakladu aj lyzicku pretlaku, pridala cuketu a kapiu a aj trochu petrzlenovej vnate. Je to fakt super jedlo. Len som mala akesi mastne maso.