Ázijský slepačí vývar
Ázijský slepačí vývar

Pálivý ázijský vývar

Michal Takács a Christián Betka
z reštaurácie Fou Zoo v Bratislave, 29. októbra 2019
Pálivý ázijský vývar
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie

Suroviny

800 ml silný
8 ks
30 g
40 g
30 g
15 g
8 g
4 g
20 ml
10 ml




Postup

  1. 1

    Najskôr pripravíme silný slepačí vývar, ktorý sa varil 48 hodín. Kuracie taštičky z wonton cesta naparíme a opečieme na panvici.

  2. 2

    Pripravený vývar dochutíme citrónovou trávou, galangalom, cesnakom a zázvorom. Pri podávaní s taštičkami wonton ozdobíme limetkovým listom, zázvorom, limetkovou šťavou, čili a strekom z rybacej omáčky.

Diskusia k receptu