Ostrokyslá krevetová „tom yum“ polievka
Michal Takács a Christián Betka
z reštaurácie Fou Zoo v Bratislave, 29. októbra 2019
z reštaurácie Fou Zoo v Bratislave, 29. októbra 2019

Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
Suroviny
800 ml silný |
|
20 g |
|
80 ml |
|
80 g |
|
240 g |
|
80 g |
|
60 g |
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Do horúceho silného kuracieho vývaru pridáme krevetovú pastu, palmový cukor a celé to zalejeme kokosovým mliekom.
- 2
Na panvici restujeme s trochou olivového oleja krevety a huby shimeji, ktoré pridáme do hotového vývaru s kokosovým mliekom pred podávaním.
- 3
Polievku povaríme 10 minút a nakoniec pridáme rybaciu omáčku a limetkovú šťavu.
Tiež polievka:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre